dobar pogled

Sonja Kovač zagolicala maštu pratitelja u toplesu, neki se našalili, a ona objasnila: "Sve je više seksi kad sunce zađe!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač promijenila je lokaciju svog ljetovanja na našoj obali i okinula seksi fotografije koje su se mnogima svidjele.

Naša poznata influencerica Sonja Kovač (37) dijeli svakodnevno fotografije sa svog ljetovanja i oduševljava više od 500.000 pratitelja. 

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Nakon Brača i Brela Sonja uživa u ljepotama Baške Vode i njezina najnovija objava je izazvala divljenje. "Sve je više seksi kad sunce zađe! Danas ja odmaram, a fotka se moja silueta!", napisala je Kovač uz slike i video. 

Na jednoj od fotografija snimila je svoj odraz u staklu i pokazala da odmara na terasi u toplesu. Dok je lijevom rukom okidala sliku, desnom je prekrila grudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Top", "Divota", "Bez mane", "Predivno", "Lijepa sjena", "Sviđa mi se pogled", "Ni sjena na zidu nije loša", "Wow", komentirali su Sonjini pratitelji. 

Inače, Kovač je nedavno podijelila romantične fotografije s dečkom Goranom Mandićem. 

"Ljubavna priča od 2012.", istaknula je influencerica. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 7 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 6 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 +4 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 3 Nekad i sad Bila je slatkica i velika pop-zvijezda, no zahvatima se dovela do neprepoznatljivosti, a danas zarađuje na golišavim fotkama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene