U 7. mjesecu trudnoće

Jedna od najljepših Srpkinja u golišavom izdanju pokazala trudnički trbuh, ali i čime se to počastila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofija Milošević pozirala je u badiću u sedmom mjesecu trudnoće pa dobila niz komplimenata na račun izgleda.

Srpska manekenka Sofija Milošević i nogometaš Real Madrida Luka Jović čekaju drugo dijete, a ona je sada u sedmom mjesecu trudnoće pokazala trudnički trbuh odjevena samo u crni badić.

Pogledaj i ovo showbuzz optužili ju za samopromociju Srpsku ljepoticu napali zbog fotografije sa sinom kojeg je dobila s nogometašem Real Madrida: "Meni je ovo previše"

"Mama je kupila novi badić", napisala je 31-godišnja Sofija uz fotografiju.

"Predivna si, najljepša mama", "Seksi mama", "Apsolutno si predivna", "Kako možeš biti tako zgodna", "Izgledaš predivno s trbuščićem", "Savršenstvo", "Prelijepa mama", "Ljepša si nego ikad", poručili su joj pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Sofija se nedavno pojavila u društvu svog 23-godišnjeg zaručnika Luke na meču Marina Čilića i Novaka Đokovića u Madridu gdje su bili glavne zvijezde tribina. Iako su oboje imali zaštitne maske na licima, plavokosa ljepotica nikome nije promakla dok je pažljivo pratila teniski meč.

Manekenka i nogometaš u vezi su dvije godine, a svoju su ljubav isprva tajili od javnosti. Sredinom kolovoza prošle godine zaručili su se na Cipru, a u rujnu su dobili sina Alekseja. Sofiji je to bilo prvo dijete, dok njezin zaručnik ima jednogodišnjeg sina kojeg je dobio s bivšom djevojkom Anđelom.

Jović je prije dvije godine inače šokirao javnost kada je procurila vijest da je odletio iz Madrida, gdje je bio u karanteni zbog koronavirusa, u rodnu Srbiju. Razlog je bio Sofijin rođendan, a srpski mediji pisali su da je nogometaš stigao privatnim zrakoplovom i da je kada je sletio, dobio rješenje o samoizolaciji. Zbog toga se našao na udaru srpske javnosti, ali i tijela vlasti pa su mediji u susjednoj nam zemlji pisali da mu prijeti i zatvorska kazna u trajanju od tri godine.

Prije Luke Sofija je bila poznata i po vezama s nekoliko drugih srpskih nogometaša, a javnost ju smatra jednom od najljepših žena u nama susjednoj zemlji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene