Malo se opustila

Dok njezin bivši osvaja romantikom, ona paradira po benzinskoj u grudnjaku, nadala se da ju ispod maske i naočala neće prepoznati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shanna Moakler snimljena je u razgolićenom izdanju nakon što je njezin bivši suprug Travis Barker zaprosio Kourtney Kardashian.

Bivša supruga rokera Travisa Barkera i Miss SAD-a Shanna Moakler snimljena je po prvi put u javnosti nakon što je objavljena vijest da je njezin bivši romantično zaprosio svoju novu djevojku Kourtney Kardashian.

46-godišnja Shanna snimljena je na jednoj benzinskoj postaji u nimalo romantičnoj kombinaciji. Na sebi je nosila tek top u stilu grudnjaka i široke šarene hlače, a lice je sakrila iza sunčanih naočala i zaštitne maske.

Shanna se nakon Travisovih zaruka oglasila na društvenim mrežama i priznala kako trenutačno radi na svojoj duhovnosti, a nedavno je izjavila kako njegova nova veza loše utječe na odnos s nje i djece koju je s njim dobila, 15-godišnje Alabame i 18-godišnjeg Landona.

"Klan Kardashian svaki drugi dan mojoj djeci kupuje Pradu. Odlaze na raskošna putovanja, rade sve te stvari što je u redu. Mislim je lijepo što su ljubazni prema njima, ali sada postoji ozbiljno distanciranje među nama. Mislim da nije sjajno kada postavljaju takav razdor između djece i njihove biološke majke", izjavila je za US Weekly.

Travis je 2006. godine podnio zahtjev za razvodom od Shanne nakon samo dvije godine braka, a kraj je došao nakon glasina o njezinim vanbračnim aferama. Prije Shanne bio je u braku s Melissom Kennedy koji je potrajao tek godinu dana.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) +2 Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Celebrity Procurili detalji strašne nesreće u kojoj je život izgubila snimateljica, zna se i tko je Alecu Baldwinu dao pištolj u ruke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene