Lijepa vijest!

Severina napokon ima razlog za slavlje, njezina obitelj postala je bogatija za još jednog člana!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severinina nećakinja Mia Popović postala je majka dječaka kojeg je dobila sa svojim partnerom Ivanom Lepušićem.

U Severininoj obitelji ovih dana itekako ima razloga za slavlje jer je nećakinja pjevačice postala ponosna i sretna majka.

Pogledaj i ovo Severina Baš uživaju! Severina pokazala tko joj pravi društvo na egzotičnom putovanju: "Večera s mojom ljubavi!"

Naime, Severinina 30-godišnja nećakinja Mia Popović, kćer njezine sestre Marije, rodila je sina u zagrebačkoj Klinici za ženske bolesti i porode, prenosi magazin Gloria.

Mia je sina dobila s partnerom Ivanom Lepušićem s kojim živi u neposrednom susjedstvu svoje tete Severine.

Pjevačica često zna na društvenim mrežama podijeliti njihove zajedničke fotografije, a upravo je Mia bila jedna od najpouzdanijih osoba koja je ponekad čuvala Severinina sina. Zanimljivo je i da je upravo ona prije 30 godina odabrala ime Mia, što je otkrila povodom njezina rođendana na društvenim mrežama.

"Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi. Kad se rodila, dala sam joj ime. Mia, i ne znajući koliko će joj to ime pristajati. Jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti onom gore što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmijeh s lica i da te sreća prati gdje god krenula. Sreeetan rođuš, okrugli trideseti, finili su Mare bali. Voli te ponosna tetka", napisala joj je tada u čestitci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Mirren (Foto: Profimedia) +0 Kendall Jenner (Foto: AFP) Zanimljivosti Puno golih stražnjica, padovi i bezobrazni fotografi: Ovako izgleda neglamurozna strana najprestižnijeg filmskog festivala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene