Dugo ih se povezuje

Seve se oglasila o vezi sa zgodnim producentom od kojeg se ne odvaja, evo kako stvari stoje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je javno komentirala navodnu ljubavnu vezu s Filipom Miletićem, s kojim je se povezuje već nekoliko mjeseci.

Nakon što se već nekoliko mjeseci šuška o ljubavnoj vezi Severine i glazbenog producenta Filipa Miletića, pjevačica se konačno javno oglasila i komentirala njihov odnos.

Pogledaj i ovo Severina i Filip Miletić Nasmijani od uha do uha! Severina uživala u izlasku sa zgodnim suradnikom, fotografi su ih ulovili u opuštenim trenucima!

"Filip i ja nismo u vezi, ne zabavljamo se. Jednostavno već dugo ne čitam novine, nego mi jave prijatelji što pišu i onda, kad smo vidjeli naslov 'Kako dalje', onda smo se smijali jer ono, završili smo ploču i sad ćemo kao prekinuti. Međutim, naša suradnja traje 10 godina, vjerojatno je moj razvod to pokrenuo, ali je toliko pogrešno plasirano. Uopće me više ne pitaju ni je li to istina ili nije, ali bolje da pišu o tome nego o nekim teškim stvarima o kojima se pisalo", izjavila je Severina za portal Klix.ba.

Severina i Filip započeli su suradnju prije više od 10 godina. On je tada bio u ozbiljnoj vezi s pjevačicom Anom Bebić, koja je neslavno završila, a i tada su ga u medijima povezivali sa Severinom i nagađali da je ona kriva za prekid, no to su oboje demantirali, piše Nova.rs. Bebić je sa Severinom otpjevala i popularni hit "Italiana", iza kojeg također stoji i Filip. 

Nagađanja o njihovoj ljubavi krenula su nakon što su se u javnosti počeli sve češće zajedno pojavljivati i objavljivati zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Filip je inače magistar klavira, a radi kao producent i skladatelj te stoji iza producentske kuće "FM Play", koju je 2007. godine pokrenuo s Milošem Roganovićem. Iste su godine osvojili estradu pjesmom "Aspirin", koju su napravili za Seku Aleksić, a otada su nastavili nizati hitove i surađivati s najvećim regionalnim glazbenim zvijezdama te su osnovali i popularni bend "Ministarke".

Najznačajniju suradnju svakako imaju sa Severinom i stoje iza nekih od njezinih najvećih hitova, kao što su "Brad Pitt", "Uzbuna" "Italiana", "Dobrodošao u klub", "Grad bez ljudi" i mnogi drugi.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nevena Vukes - 1 Nevena Vukes - 2 Nevena Vukes s glumcima iz predstave Vende tam - 1 Nevena Vukes s glumcima iz predstave Vende tam - 2 +3 Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 1 inMagazin Iz Beograda u Mariju Bistricu preselila se zbog našeg popularnog glazbenika: ''Puno je tu životnih lekcija''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene