njoj su godine samo broj

Sve zgodnija Severina: Svi su primijetili njezin izazovni dekolte s kojeg je bilo teško skrenuti pogled

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je imala koncert u Zagrebu za koji je obukla pripijenu, crnu haljinu koja je naglasila njezin bujni dekolte i bilo ga je teško ne primijetiti, ali i duge, vitke noge.

Severinu se posljednjih dana može vidjeti na događanjima na kojima blista unatoč tome što je prošlog tjedna doživjela provalu u svoj stan u Zagrebu. 

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

"Bila je to nezaboravna noć pod zvijezdama", istaknula je pjevačica pokraj fotografija u crnoj haljini s naramenicom na jedno rame koja joj stoji kao salivena. 

Severina, koja je imala koncert u našoj metropoli, blistala je u odjevnoj kombinaciji koja je istaknula njezin bujni dekolte i duge, vitke noge. Haljinu je uskladila s crnom torbicom i štiklama, a kosa joj imala lagane kovrče. Fotografije možete pogledati ovdje. 

Inače, pjevačica se pojavila u petak na "Comic Conu" u Zagrebu i bila glavna zvijezda večeri. Obukla je pripijenu, zelenu, svilenu haljinu iz koje joj je izvirivao čipkasti grudnjak iste boje, a kako je imala visoki prorez na lijevoj strani, izbacila je istreniranu, dugu nogu.

Uz to je uskladila crne štikle i torbicu te je kosu ostavila raspuštenu. Severina je bila dobro raspoložena dok je pozirala fotografima i odrađivala fotografiranje s obožavateljima, a potpisivala im se i u knjigu čiju naslovnicu krasi.

Splitska pjevačica se u četvrtak pojavila na izložbi slika "One su ovdje u Dubrovniku" renomiranog slikara Dimitrija Popovića i umjetničkog fotografa Marka Vrdoljaka u palači Sponza.

Severina je bila dobro raspoložena i družila se s Popovićem te poznatim kolegicama Mijom Dimšić i Majom Bajamić, dizajnericom Matijom Vuicom i glumicom Mijom Begović. Severina je na fotografijama posvećenim "Biblijskim ženama" utjelovila Mariju Magdalenu, grešnicu koju je Isus obratio i postala je njegova sljedbenica. Zanimljivo je da je Severina prije 11 godina je pozirala Popoviću kao raspuštenica Salome.

Iza pjevačice je teško razdoblje jer su joj prije nekoliko dana provalili u stan u Zagrebu, a policija još istražuje cijeli slučaj.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban i Mario Roth osma emisija TLZP - 3 Katarina Baban i Mario Roth osma emisija TLZP - 2 TLZP: Katarina Baban kao P!nk Katarina Baban - 4 +6 Katarina Baban - 3 Celebrity Naša glumica se skinula u badić i učinila neobičan potez za neke pa priznala: "Nemam problema s time"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene