vruće, vruće!

Severina objavila fotku u toplesu, zbog jednog detalja nekima su se pojavili upitnici nad glavama: "Namjerno nam to radiš!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotku na kojoj pozira u toplesu, a samo jednim potezom zapalila je društvene mreže.

Nije tajna da Severina svakom svojom novom objavom raspameti na desetke tisuća svojih obožavatelja, a najnovija objava na Instagramu u samo 15 minuta je dobila više od pet tisuća lajkova i hrpu komentara.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Tamo, tamo da putujem", napisala je Severina uz fotografiju nastalu na Maldivima na kojoj pozira u toplesu, okrenuta leđima kameri. Na glavi je imala šešir te je uz njega imala samo lepršave hlače.

"Zgodna i elegantna", "Lako tako", "Namjerno nam to radiš", "Uf, daleko", "Wow", "Carice", samo su neki od komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina, inače, iza sebe ima burno razdoblje što se privatnog života tiče, a ove se godine i službeno razvela od supruga Igora Kojića. Severina i Igor u braku su proveli gotovo šest godina, a imali su čak tri svadbena slavlja. Prvi put su slavili krajem rujna 2015., kada su se vjenčali u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama. U listopadu iste godine priredili su i svadbu u Beogradu, a godinu kasnije su imali vjenčanje i u Zanzibaru.

O njihovim bračnim problemima počelo se šuškati u travnju prošle godine nakon što se Severina sama vratila u Hrvatsku. Zatim se mjesecima nisu nigdje pojavili skupa i prestali su dijeliti zajedničke fotke, no odbijali su išta komentirati za javnosti sve dok nisu službeno potvrdili razvod.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene