Pohvalila se na koncertu

Severina sa širokim osmijehom na licu dala naslutiti veliku novost iz privatnog života, ali o detaljima se još nije točno izjasnila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da je Severina na koncertu u Luštici u Crnoj Gori svojoj publici otkrila novi detalj iz privatnog života i to za vrijeme izvođenja pjesme "Rođeno moje", ali o detaljima se još nije konkretno izjasnila.

Severina je na oduševljenje brojnih obožavatelja održala još jedan ljetni koncert u nizu, ovog puta u Luštici gdje je dala naslutiti i jednu veliku novost iz privatnog života.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Naime, dok je pjevala pjesmu "Rođeno moje" koju ju inače posvetila svom sinu, publici je priznala kako će ju po prvi puta otpjevati veselo, ali ništa više od toga nije htjela otkriti.

"Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma", poručila je Severina sa širokim osmijehom na licu s pozornice i tako mnoge ostavila u nedoumici, a njezinu izjavu možete pogledati OVDJE

Naime, sud je krajem 2019. godine donio privremenu mjeru prema kojoj je odlučeno da njezin sin kojeg je dobila sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem živi s ocem. U skladu s tom odlukom imala ga je pravo viđati dva puta tjedno i svakog drugog vikenda, te blagdanima, ljetnim i zimskim praznicima.

Severina i Milan su se nedavno pojavili na Županijskom sudu u Splitu, na ročištu u kojem se odlučivalo o skrbništvu nad njihovim zajedničkim sinom. Popović nije davao izjave, a Severina je bila izjavila kako se nada da će sina viđati češće.

"Jako sam tužna. 20 mjeseci moje dijete je bez majke i ja sam bez djeteta pod jako neobičnim okolnostima, ali vjerujem u pravdu i nadam se da će biti sve u redu", rekla je za Dnevnik Nove TV.

S njom se na sudu pojavio i njezin odvjetnik Mate Matić.

"Odluka je završena, nikakvi dokazi se više neće provoditi. Zaključili su ročište i raspravu i odluka će uslijediti u jednom vremenskom periodu", izjavio je tada Matić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene