zvijezda večeri

Severina prvi put u javnosti dva dana nakon što su joj provalili u stan, brige je sakrila velikim osmijehom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina se pojavila u Dubrovniku u bijelom odijelu i ispod kratkog sakoa imala je topić koji je naglasio njezin ravni trbuh i bujni dekolte.

Severina, kojoj su prije nekoliko provalili u stan, pojavila se u četvrtak na izložbi izložbi slika "One su ovdje u Dubrovniku" renomiranog slikara Dimitrija Popovića i umjetničkog fotografa Marka Vrdoljaka u palači Sponza.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Pjevačica je bila glavna zvijezda večeri u jednostavnoj, ali efektnoj odjevnoj kombinaciji. Odjenula je bijelo odijelo i ispod kratkog sakoa imala je topić koji je naglašavao njezin ravni trbuh i bujni dekolte. 

Severina je uz to uskladila bijele štikle i srebrnu, blještavu torbicu, a kosa joj je bila blago nakovrčana, a na lijevom uhu imala je predimenzioniranu naušnicu. 

Splitska pjevačica bila je dobro raspoložena i družila se s Popovićem te poznatim kolegicama Mijom Dimšić i Majom Bajamić, dizajnericom Matijom Vuicom i glumicom Mijom Begović. Severina je na fotografijama posvećenim "Biblijskim ženama" utjelovila Mariju Magdalenu, grešnicu koju je Isus obratio i postala je njegova sljedbenica. Zanimljivo je da je Severina prije 11 godina je pozirala Popoviću kao raspuštenica Salome. 

Inače, dio ove izložbe su uz pjevačicu bile Nina Badrić, Franka Batelić, Maja Bajamić, Mia Begović, Zrinka Cvitešić, Gina Damjanić, Mia Dimšić, Nika Fleiss, Tereza Kesovija, Zdenka Kovačiček, Anđa Marić, Sandra Perković, Alma Prica, Ana Rucner, Jelena Veljača, Ana Vidović, Alka Vuica, Matija Vuica, Vanda Winter i Tihana Harapin Zalepugin.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) MacKenzie i Jeff Bezos (Foto: Getty Images) +3 Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Celebrity Ne prestaje dijeliti milijarde koje je dobila razvodom, a čini se da joj je bivši spreman na idući korak sa ženom koja im je razorila brak

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene