glumac tuguje

Omiljeni Faruk iz "Lud, zbunjen, normalan" progovorio o teškom periodu: "Čudno je vrijeme došlo, više ništa nije isto, niti će biti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Senad Bašić, koji u seriji "Lud, zbunjen, normalan" glumi Faruka Fazlinovića, progovorio je o smrti oca Rušida Bašića, koji je preminuo prije mjesec dana.

Glumac Senad Bašić proslavio se ulogom Faruka Fazlinovića u popularnoj humorističnoj seriji "Lud, zbunjen, normalan", no posljednjih se godina povukao iz javnosti.

Pogledaj i ovo Senad Bašić i Moamer Kasumović Završio u bolnici Faruk iz "Lud, zbunjen, normalan" oglasio se nakon dugo vremena i progovorio o borbi s teškom bolesti

Razlog tome bio je njegov otac Rušid Bašić, koji je bolovao od leukemije, pa se glumac posvetio brizi o njemu, a prije nešto manje od mjesec dana otac mu je preminuo.

Senad je tužnu vijest potvrdio na svojem Instagramu, a sada se prvi put nakon očeve smrti oglasio i u medijima.

"Imao je lijepih godina, svi smo to očekivali s obzirom na to da je imao leukemiju. Ali ipak... Svi članovi obitelji su se borili da mu pružimo sve što treba, tako je i bilo. Sve što je bilo u našoj mogućnosti, učinili smo", ispričao je shrvani glumac za bosanski Avaz.

Dodao je i kako u ovakvim situacijama samo vrijeme može zaliječiti rane.

"Treba vremenu dati vremena. Meni je bitno da smo njegove posljednje dane proveli zajedno, šta je, tu je... Neke se stvari ne mogu izbjeći", zaključio je, pa se osvrnuo i na aktualnu situaciju u svijetu.

"Čudno je vrijeme došlo, više ništa nije isto, niti će biti. Zdravlje svima treba biti na prvom mjestu i samo se o tome treba voditi računa", poručio je Senad te je najavio i kako se, nakon poduže poslovne pauze, uskoro vraća novim obavezama i projektima, no nije htio odavati detalje.

Inače, otkako je napustio seriju "Lud, zbunjen, normalan", Bašić je radio kao profesor na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić Mia Dimšić +4 Kraljica Zagreba - Mia Dimšić (Foto: Josip Čekada) Celebrity Mia Dimšić iznenadila prorezima na neočekivanim mjestima koji su otkrili malo više nego što smo od nje navikli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene