Brižan suprug

Servirala je hrabar dekolte s kojeg mnogi nisu micali pogled, a muž ju nije ispuštao iz ruku sve do jednog trenutka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Seka Aleksić imala je prošlog vikenda koncert u klubu u Beogradu, a pratnja joj bio muž Veljko Piljikić.

Seka Aleksić (40) nakon dugo vremena priredila je obožavateljima koncert, a mnogi nisu mogli maknuti pogled s njezina bujnog dekoltea u hrabroj modnoj kombinaciji. 

Pogledaj i ovo Seka Aleksić - 3 Jedna stvar odmah upada u oči! Seka Aleksić svoje prvo dijete dugo je priželjkivala, a sada je pokazala kako je uredila njegovu sobu

Jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica pojavila se prošlog vikenda na splavu River u Beogradu u društvu svog muža, sportaša Veljka Piljikića. On nije puštao ruku Seki sve do nastupa i pomagao joj je da siđe po stepenicama u pripijenoj crnoj haljini s dubokim dekolteom koji je otkrivao da ne nosi grudnjak. 

Aleksić je uz to iskombinirala čizme na petu, a kosu je imala raspuštenu. "Ma kakvi ja originalna! Oblačim se onako kako se osjećam, nisam netko tko slijepo prati modu, oblačim se u skladu s raspoloženjem", rekla je pjevačica, kako piše Express tabloid, na pitanje o svojoj odjevnoj kombinaciji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Mnogi su se obožavatelji složili da je Seki odlično pristajala ova haljina hrabrog izreza, dok su se neki usredotočili na njezine kilograme i komentirali da je dobila koju kilu viška. Usto, dio srpskih medija smatra da je Aleksić išla na zahvat grudi, no o čemu god bila riječ, velik dio javnosti ističe da dobro izgleda. 

Inače, Seka živi u vili u gradu Staroj Pazovi s mužem Veljkom Piljikićem te njihovim sinovima Jakovom i Jovanom. Par je u braku od 2010. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Cynthia Nixon (Foto: AFP) Nekad i sad Pogledajte kako izgledaju glavne junakinje "Seksa i grada" 11 godina nakon zadnjeg filma, neke je teško prepoznati

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput osma emisija TLZP - 6 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Maja Šuput i Frano Ridjan osma emisija TLZP - 2 +3 Maja Šuput i Frano Ridjan osma emisija TLZP - 4 Celebrity Kakvo iznenađenje je spremila Maja Šuput! Nikad kraća frizura, a o spektakularnoj haljini pričat će se još dugo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene