Kakvo iznenađenje!

Nepoznati dečko zaprosio Saru Jo na koncertu Marije Šerifović, pogledajte njezinu reakciju, a i Marijinu izjavu za pamćenje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Sara Jo našla se u neočekivanoj situaciji tijekom koncerta Marije Šerifović kada joj je prišao nepoznati dečko i zaprosio je na pozornici.

Marija Šerifović sinoć je u Beogradu održala svoj drugi koncert od njih četiri, a specijalna gošća ovoga puta bila je pjevačica Sara Jo.

Pogledaj i ovo Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni "među top tri vokala" Mariji Šerifović na koncertu u Areni Zagreb pridružio se jedan od naših najpopularnijih pjevača, najavila ga je baš lijepim riječima!

Sara je nedugo nakon početka svojeg nastupa doživjela iznenađenje kad joj je nepoznati dečko iz publike prišao i zaprosio je.

Šerifović je bila fascinirana idejom i dodatno podržavala hrabrog dečka i nagovarala Saru da kaže ''da''.

Nakon puno negodovanja zbog ovog iznenadnog trenutka Sara je pristala i dopustila dečku da joj stavi prsten na ruku.

''Ima 21 godinu, legalan je. To je bitno!'', šalila se nakon toga Marija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Sara Jo se prije mjesec dana natjecala na srpskoj inačici Dore za pjesmu Eurovizije, ali izgubila je od kolegice pjevačice Konstrakte, a hrvatska publika pobliže ju je upoznala nakon što je snimila hit ''On'' s Frankom Batelić. 

Na prvom koncertu Mariji je bila gošća Sanja Vučić iz grupe Hurricane. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 2 Vanna (Foto: PR) Vanna, Mia Dimšić, Damir Kedžo i Ivan Dečak Vanna (Foto: IN Magazin) +10 Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Celebrity Vanna izbacila gole noge u prvi plan, i u šestom desetljeću izaziva divljenje gdje god da se pojavi!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Donna Vekić - 11 In Magazin: Donna Vekić - 10 In Magazin: Donna Vekić - 9 In Magazin: Donna Vekić - 8 +5 In Magazin: Donna Vekić - 5 Celebrity Naša najljepša sportašica odlučila je preskočiti grudnjak, a ovako sređenu viđamo je u rijetkim prilikama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene