Kakvo iznenađenje!

Nepoznati dečko zaprosio Saru Jo na koncertu Marije Šerifović, pogledajte njezinu reakciju, a i Marijinu izjavu za pamćenje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Sara Jo našla se u neočekivanoj situaciji tijekom koncerta Marije Šerifović kada joj je prišao nepoznati dečko i zaprosio je na pozornici.

Marija Šerifović sinoć je u Beogradu održala svoj drugi koncert od njih četiri, a specijalna gošća ovoga puta bila je pjevačica Sara Jo.

Pogledaj i ovo Marija Šerifović - 3 ''jeste li spremni?'' Marija Šerifović stigla u Zagreb uoči spektakla koji je pripremila: ''Obzirom da je ovo moj prvi koncert u ovoj Areni...''

Sara je nedugo nakon početka svojeg nastupa doživjela iznenađenje kad joj je nepoznati dečko iz publike prišao i zaprosio je.

Šerifović je bila fascinirana idejom i dodatno podržavala hrabrog dečka i nagovarala Saru da kaže ''da''.

Nakon puno negodovanja zbog ovog iznenadnog trenutka Sara je pristala i dopustila dečku da joj stavi prsten na ruku.

''Ima 21 godinu, legalan je. To je bitno!'', šalila se nakon toga Marija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Sara Jo se prije mjesec dana natjecala na srpskoj inačici Dore za pjesmu Eurovizije, ali izgubila je od kolegice pjevačice Konstrakte, a hrvatska publika pobliže ju je upoznala nakon što je snimila hit ''On'' s Frankom Batelić. 

Na prvom koncertu Mariji je bila gošća Sanja Vučić iz grupe Hurricane. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 2 Vanna (Foto: PR) Vanna, Mia Dimšić, Damir Kedžo i Ivan Dečak Vanna (Foto: IN Magazin) +10 Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Celebrity Vanna izbacila gole noge u prvi plan, i u šestom desetljeću izaziva divljenje gdje god da se pojavi!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Donna Vekić - 11 In Magazin: Donna Vekić - 10 In Magazin: Donna Vekić - 9 In Magazin: Donna Vekić - 8 +5 In Magazin: Donna Vekić - 5 Celebrity Naša najljepša sportašica odlučila je preskočiti grudnjak, a ovako sređenu viđamo je u rijetkim prilikama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene