Nekad misica, danas poslovna žena

Prije nego što se skrasila s poduzetnikom, lijepu Branku Sandi Cenov javno je zaprosio pjesmom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Branka i Hrvoje Krstulović upoznali su se 2002. godine u jednom noćnom klubu na Hvaru.

Najiščekivaniju modnu reviju sezone, onu dizajnerice Aleksandre Dojčinović, nisu propustile brojne domaće slavne dame.

Pogledaj i ovo Branka Krstulović (Foto: Bojan Zibar/Zvonimir Ferina) Isticala se u masi Unatoč tome što se od modnih pista davno oprostila, bivšoj Miss Hrvatske na izgledu bi pozavidjele brojne žene

One su reviju pratile u prvim redovima pojavivši se u odjevnim kombinacijama koje su pomno birale, a među njima su manekenka Anita Dujić, glumica Kristina Krepela, sportašica Sandra Perković, bivša voditeljica Monika Kravić, bivša misica Lejla Filipović, odvjetnica Jadranka Sloković i brojne druge.

Aleksandrine revije ne propušta niti jedna od najljepših domaćih misica svih vremena, a danas uspješna poslovna žena Branka Krstulović, koja osim ljepotom pažnju privlači i besprijekornom elegancijom. Upravo zato Branka je često pri vrhu listi najbolje odjevenih Hrvatica, a za sinoćnju reviju odabrala je sivo odijelo koje joj je stajalo kao saliveno.

Iako je zakoračila u peto desetljeće, na izgledu bi joj pozavidjele i mlađe žene. Također, bivša misica pripada razdoblju koje je poznato pod nazivom "zlatno doba hrvatskih misica", a tada je bila poznata kao Branka Bebić, a zatim i supruga popularnog pjevača Sandija Cenova.

Branka i Sandi bili su "it" par onog doba, a zaljubljeni pjevač pred ljepoticu je kleknuo javno uz pjesmu "Žena budi mi ti", koja je postala veliki hit. Ipak, vrlo su brzo shvatili da nisu jedno za drugo pa tako ni njihov brak nije dugo potrajao, no rastali su se kulturno. Zanimljivo, Branka je 1994. krunu Miss Hrvatske preuzela od Splićanke Fani Čapalije, koju je Sandi također neko vrijeme ljubio.

Bračnu sreću naposljetku je pronašla s poduzetnikom Hrvojem Krstulovićem, vlasnikom Cinestara, a s njim ima i trojicu sinova, Antu, Niku i Dinu. Par se upoznao 2002. godine tijekom ljetovanja na Hvaru u jednom poznatom noćnom klubu.

Godinu dana kasnije Hrvoje je kleknuo na istom mjestu gdje su se upoznali, točno na godišnjicu. U lipnju 2005. godine par se vjenčao u zagrebačkom hotelu Westin, a Branki je vjenčana kuma bila njezina sestra Milana, koja je nedavno također drugi put izgovorila sudbonosno "da".

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +5 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Starleta često objavljuje neukusne fotke, a napokon je priznala da joj muž ludi zbog njih

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Modna revija Aleksandre Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) Modna revija Aleksandre Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) Modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Zlatko Dalić (Foto: Dnevnik.hr) inMagazin Izbornik Dalić u zajedničkom izlasku pokazao zgodnu suprugu
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene