A zakopčala se kao!

Rihanna zbog nestašnog gumba pokazala više nego je planirala, a jedna stvar ju je dovela do ruba plača, suze je jedva suzdržala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rihanna je snimljena u još jednom razgolićenom izdanju dok je kupovala stvari za dijete koje čeka s AAPOM Rockyjem.

Rihanna uživa u trudničkim danima i priprema se za dolazak prinove koju čeka s dečkom A$APOM Rockyjem, a tome svjedoče i najnovije paprazzo fotografije.

Pogledaj i ovo Rihanna - 1 Slučajnost ili? Rihanna i njen partner otkrili su ime svog drugog djeteta, njihovi fanovi već su ga s nečim povezali!

34-godišnja deveterostruka dobitnica Grammyja snimljena je u kupnji luksuzne dječje odjeće, a u jednom se trenutku nije mogla suzdržati i umalo se rasplakala dok joj je prodavačica u trgovini pokazala maleni kauptić.

Pjevačica se inače ni u trudnoći ne odriče razgolićenih izdanja i ne prestaje se pojavljivati u polugolim izadnjima, bez obzira na vremensku prognozu i uvjete ili kamo se uputila.

Iako je od početka karijere nanizala pregršt razgolićenih izdanja, otkako je objavila trudnoću svakim novim pojavljivanjem uspijeva nadmašiti samu sebe, pa je tako i nedavno u Milanu pokazala više nego što smo i od nje navikli, kao i na jednom beauty događanje u Los Angelesu gdje je nedavno uhvaćena.

Rihanna je i vijest o prinovi objavila golišavim fotografijama nastalim na ulicama snježnog New Yorka, a za snimanje od obukla dugačku ružičastu jaknu koju je raskopčala i otkrila trbuh. Trudnoću je prije toga uspješno tajila od javnosti nekoliko mjeseci, a otac djeteta je reper A$AP Rocky.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 21 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 16 +12 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 15 Celebrity Ponosni Tonči i Vjekoslava pozirali u prvom izlasku s trudnom Hanom nakon vjenčanja, Graši su bili prava obiteljska podrška!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene