imao je tek 36

Poznati glazbenik poginuo u pucnjavi u rodnom gradu, policija potvrdila da su ga napali dok je kupovao u pekarnici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbenik rođen u Chicagu, čije je pravo ime bilo Adolph Robert Thornton, imao je 36 godina. Policija je potvrdila da je ubijek u srijedu dok je bio u pekarnici u Memphisu.

Američki reper Young Dolph ubijen je u srijedu dok je bio u pekarnici u rodnom Memphisu u Tennesseeju, priopćila je policija.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakav krimić Misteriozna smrt supruga dive za koju se mislilo da je samoubojstvo, no istina je bila puno gora

Glazbenik rođen u Chicagu, čije je pravo ime bilo Adolph Robert Thornton, imao je 36 godina. Bio je poznat po hit pjesmama poput "Major", a njegov album "Rich Slave" iz 2020. zauzeo je vrh popisa najprodavanijih albuma Billboard 200.

Thornton je navodno kupovao u trgovini "Makeda's Homemade Butter Cookies" u Memphisu kada se netko dovezao i ustrijelio ga, izvješćuju lokalni mediji.

Policija je priopćila da još nije identificirala osumnjičenog. Policijska uprava u Memphisu objavila je priopćenje u kojem je izvijestila o pucnjavi i rekla da "preliminarne informacije" pokazuju da je žrtva Thornton.

Thornton je zamalo poginuo u pucnjavi u Los Angelesu 2017. godine. Zadobio je tri prostrijelne rane, navodi se u medijskim izvješćima.

(Hina)

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) +15 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Uh, što si je to učinila! Poslije Toma Cruisea i Nicole Kidman šokirala zaleđenim licem bez ijedne bore!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene