Što se krije iza svega?

Najtužnija se princeza vratila kući, ali jednom mjestu ipak ne želi kročiti blizu, umjesto toga odabrala je nešto čudnovato!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princeza Charlene navodno neće živjeti u palači Kneževine Monako, već u skromnom stanu iznad bivše tvornice.

Princeza Charlene vratila se nakon punih deset mjeseci iz Južnoafričke Republike u Monako, no čini se da to ne znači i da se vratila u palaču gdje je živjela s princem Albertom i njihovim blizancima, a navodno nema u planu nastaviti s javnim dužnostima, prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Njen izraz lica sve govori Suprug najtužnije princeze izveo je dobro osmišljenu predstavu pred svima? Nakon glasina da žive odvojeno jedna stvar je posebno čudna!

To je otkrila njezina šogorica Chantell Wittstock, koja ujedno vodi PR Charlenine dobrotvorne zaklade u Južnoj Africi, i dodala kako princeza uglavnom neće boraviti u palači i da se formalnim dužnostima neće vraćati sve dok se ne oporavi od misteriozne bolesti.

Prije nego je napustila Monako u siječnju ove godine, Charlene je živjela u skromnom dvosobnom stanu iznad stare tvornice čokolade i vjeruje se kako će se tamo i vratiti. U rodnoj se zemlji gotovo godinu dana oporavljala od navodne infekcije sinusa koju je dobila na jednom putovanju i cijelo to vrijeme provela je bez svoje obitelji.

Fotografije ponovnog susreta bile su objavljene na društvenim mrežama, ali komentatori su to sve gledali s dozom skepticizma i to usred nagađanja o stvarnom stanju braka i odnosa između Charlene i Alberta.

Naime, Charlenein odlazak iz Monaka uslijedio je nakon novih optužbi prošlog prosinca da je Albert dobio dijete s neimenovanom Brazilkom u vrijeme dok su on i princeza već bili u vezi.

Wittstock, koja je inače udana za Charleneinog brata Seana, koji je u upravnom odboru njezine dobrotvorne zaklade, rekla je: "Oh, još ne znamo . Vjerojatno će putovati između te dvije lokacije, biti će gdje god joj bude udobno. Mislim, tek se vratila, tako da se svi još uhodavaju. Princeza je jako uzbuđena što je vidjela svoju djecu i oni su jako uzbuđeni što su ponovno vidjeli svoju mamu".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene