Ignorira komentare

Zgodna crnka u godinu dana potpuno se promijenila, ali neopterećeno ističe zaobljenu figuru i šuti o glasinama koje kolaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Camilu Cabello paparazzi su snimili dok se šetala u društvu svoje majke Sinuhe Estrabao.

Camila Cabello (24) samouvjereno pokazuje svoje obline koje većina žena skriva, a odbija komentirati glasine da je trudna s dečkom Shawnom Mendesom (22). 

Pjevačicu, koja je poznata po seksi spotovima, paparazzi su snimili dok se šetala po parku u Los Angelesu sa svojom majkom Sinuhom Estrabao.

Camila je nosila sportski komplet, tajice i grudnjak koji su isticali koji kilogram više nego prije karantene, a kosu je imala svezanu u rep. 

Cabello je izgledala opušteno i bilo je vidljivo da nije opterećena manjim nesavršenostima kao većina njezinih kolegica, zbog čega je odličan primjer za mlade žene. Svojom odjevnom kombinacijom potaknula je i nova nagađanja o trudnoći. 

Njezina majka Sinuhe također je bila u sportskom izdanju, a svojedobno su u zajedničkom intervjuu otkrile da su se preselile s Kube u Ameriku kada je pjevačica imala samo šest godina i sa sobom su ponijele tek jedan ruksak. 

Camilin otac mogao im se pridružiti tek 18 mjeseci kasnije jer nije mogao dobiti vizu, a 2007. se njihova obitelj proširila za još jednog člana, njezinu mlađu sestru Sofiju. 

Inače, Cabello je nedavno uživala na plaži s dečkom Shawnom i u plavom bikiniju pokazala celulit s kojim se bori većina žena i pokazala da to ne smatra nikakvim problemom. Tada je dodatno potaknula šuškanja o svojoj prvoj trudnoći jer je dosta vremena milovala svoj trbuh. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Celebrity U suzama je uplovila u bračnu luku, pokušala je i pobjeći prije vjenčanja, a 10 godina kasnije i dalje je nesretna

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) +0 Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Celebrity Kraljica modnih pista za važan je događaj odabrala elegantnu haljinu ispod koje je jasno pokazala da ne nosi baš ništa!

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene