Wow!

Kraljica modnih pista za važan je događaj odabrala elegantnu haljinu ispod koje je jasno pokazala da ne nosi baš ništa!

Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) +0 Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Galerija

Candice Swanepoel bila je zvijezda crvenog tepiha u Cannesu, a prošetala je u prozirnoj haljini ispod koje nije nosila ništa.

Proslavljena manekenka i anđelica Victoria's Secreta Candice Swanepoel na crvenom tepihu u Cannesu pojavila se u pripijenoj bijeloj haljini. Ne čudi što su se svi okretali za ovom ljepoticom obzirom na činjenicu da je jasno pokazala kako ispod haljine otvorenih leđa ne nosi baš ništa, a elegantni stil upotpunila je punđom i bisernim naušnicama.

Pogledaj i ovo Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Njoj je to normalno Seksi fotke jedne od najljepših žena na svijetu obišle su svijet, za sve je kriva prozirna oprava bez grudnjaka

Candice je uvijek rado viđena gošća mnogih događaja, a nije propustila ni jedno od najvažnijih događanja na jugu Francuske ovoga ljeta.

Manekenka je nedavno objavila i novu kolekciju vlastite linije kupaćih kostima. U dizajnerske vode bacila je 2018. godine, a naglasak svake kolekcije nalazi se na korištenju recikliranih materijala i otpada prikupljenog s raznih odlagališta kao i onog koje nažalost završi u oceanima. Zanimljivo je i da se velik dio stvari koje dizajnira ponovno može reciklirati.

Candice se proslavila suradnjom s nekima od najvećih modnih kuća današnjice, između ostalih s Givenchyjem, Versaceom i Guessom, a iako je najpoznatija kao anđelica Victoria's Secreta nosila je modne revije i za brojne druge dizajnere.

Manekenstvom se počela baviti sa samo 15 godina, a agent za modele primijetio ju je na tržnici u gradu Durbanu, gdje se školovala u internatu. Svoju vitku liniju duguje baletu, kojim se bavi od djetinjstva, a do danas je izgradila zavidnu karijeru i još nema u planu odustati od nje.

Ponosna je majka dvojice sinova Anacea i Ariela koje je dobila s bivšim partnerom i manekenom Hermannom Nicolijem s kojim je vezu prekinula 2017. godine, a koliko je poznato nakon toga njezino srce nitko nije ponovno uspio osvojiti. Prekinuli su nakon 14 godina, a upoznali su se i zaljubili u Parizu kada je ona imala 17 godina, a on 23. Zaručili su se 2015. godine, no svemu je navodno presudila prevelika udaljenost zbog poslova.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Gianna Apostolski - 3 Gianna Apostolski (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Gianna Apostolski, Andrea Šušnjara (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Gianna Apostolski (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Nekad i sad Nekad je bila na svakom eventu i svi su je znali, a danas se potpuno promijenila i vodi puno privatniji život

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene