rijetki bi se to usudili

Uvukla se u tijesni korzet, ali u nju su svi gledali zbog neobične suknje, ispod nije nosila baš ništa?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paris Jackson bila je jedna od uzvanika na izložbi organiziranoj povodom stote obljetnice časopisa Vogue.

Kćer preminulog kralja popa Michaela Jacksona, danas 23-godišnja Paris Jackson plijenila je pažnju pojavivši se na izložbi časopisa Vogue povodom njegove stote godišnjice u pariškom muzeju Palais Galliera, gdje su svi pogledi bili uprti u nju.

Pogledaj i ovo Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Kako su samo odrasli! Pojavio se najmlađi sin Michaela Jacksona, za kojeg se godinama nije znalo kako izgleda, u rijetkom izlasku bio je s bratom i sestrom!

Pjevačica se pojavila u prozirnoj suknji od tila koju je iskombinirala s tijesnim korzetom, a neki nisu bili sigurni nosi li uopće ikakvo donje rublje ispod suknje jer činilo se kao da je donje rublje ostavila kod kuće. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝚙𝚔 (@parisjackson)

Michael je Paris, baš kao i starijeg sina Princea, dobio sa svojom drugom suprugom, medicinskom sestrom Debbie Rowe. Nakon što su joj se roditelji rastali, danas uspješna manekenka, glazbenica i glumica živjela je s ocem sve do njegove smrti 2009. godine.

Majku je upoznala tek s 13 godina, a nedavno je progovorila i odnosu koji danas imaju, a koji je zapravo samo prijateljski. Za tako mladu osobu Paris je puno toga prošla, a priznala je da je bila ovisna o drogama te da si je nekoliko puta pokušala oduzeti život zbog emocionalne boli koju je proživljavala.

"Super je imati ju kao prijateljicu. Jako je smirena što volim kod ljudi, to je savršena riječ koju ju opisuje", izjavila je Paris u emisiji "Red Table".

Paris ima više od 50 tetovaža po tijelu, od kojih je dvije posvetila bratu, dok je njih čak devet u napravila u spomen pokojnom ocu. Iako joj je otac ostavio bogatstvo, želi sama želi ostvariti svoju karijeru modela, glazbenice i glumice.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene