hit je na Instagramu!

Bujnu turbofolk pjevačicu iz Zadra obožavaju slušati naši nogometaši, a s jednim je snimila i duet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Olivera Matijević karijeru je započela 2018. godine u srpskom showu "Zvezde Granda", a nedavno je snimila duet s nogometašem Rijeke Josipom Drmićem.

Domaća turbofolk pjevačica Olivera Matijević u posljednje vrijeme privlači veliku pozornost na društvenim mrežama, na kojima se obožava hvaliti svojim oblinama.

Bujna Olivera, koju mnogi nazivaju hrvatskom Kim Kardashian, rođena je Karlovčanka, ali već 15 godina živi u Zadru.

Karijeru je započela 2018. godine u srpskom showu "Zvezde Granda", a ispala je već u prvom krugu, no to je nije spriječilo da nastavi pjevati po klubovima. Osim po Hrvatskoj i Srbiji, nastupala je diljem Austrije, Švicarske, Njemačke, a obožavaju je slušati naši nogometaši.

"Nije nikakva tajna da nogometaši slušaju narodnjake, zna se da oni to vole. Bruno Petković me voli slušati, često je znao dolaziti u zagrebački klub Urnebes. Njega i osobno poznajem, jako je drag momak", kazala je Olivera za Slobodnu Dalmaciju, a otkrila je i da je pjevala na privatnoj zabavi Vatrenih, ali i Dariju Srni i Domagoju Vidi.

Pohvalila se i kako je na jednom nastupu u Austriji dobila napojnice u iznosu od 5000 eura.

Nedavno je snimila i duet s igračem Rijeke, Josipom Drmićem "Zašto mi to radiš", a nogometaš je izjavio kako je pjesma autobiografska.

"Mamiš me danju, mamiš me noću, igraš mi se s glavom, samo tvoje tijelo hoću", jedan je od stihova njihova dueta koji možete poslušati OVDJE.

Olivera je pozornost medija privukla je i kratkom vezom sa srpskim pjevačem Darkom Lazićem, koji je u njoj pronašao utjehu nakon razvoda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝐎𝐋𝐈𝐕𝐄𝐑𝐀 𝐌𝐀𝐓𝐈𝐉𝐄𝐕𝐈Ć (@olivera_matijevicofficial)

Pjevačica je jako popularna i na Instagramu, na kojem broji više od 100 tisuća pratitelja, a najčešće objavljuje svoje provokativne fotografije na kojima su bujne obline u prvom planu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 +5 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Dino Rađa odgovorio je na još jedno pitanje o vjenčanju Hane i Graše koje je zanimalo mnoge!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene