Jedva je dočekala!

Nives objavila video koji je otkrio da nosi mini bikini koji je otkrio baš svu raskoš njenih oblina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus objavila je golišavi video pokraj bazena pokazavši kako uživa, a pažnju je naravno ukrala oblikovana guza u bikiniju!

Nives Celzijus ozbiljno je krenula sa seksi objavama u bikiniju s dolaskom toplog vremena, a iako smo već navikli gledati njezine zanosne obline, Nives nas svakog puta uspije iznenaditi.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i prijateljica - 3 Ovo joj nije prvi put! Nives Celzijus zaigrala se s prijateljicom u restoranu pa je poljubila, bujna mašta pratitelja odmah je proradila: ''Tko ti je ta crna?''

Na Instagram priču objavila je golišavi video na kojem odmara ležeći na trbuhu pokraj bazena, a pažnju je ukrala njezina oblikovana guza u crnom bikiniju.

Nives je kosu zavezala u neurednu pundžu i nabacila sunčane naočale, a ništa manje važne nisu bile ni grudi koje je pokušala sakriti ležeći na njima, a kupaći kostim ih je jedva zadržao na mjestu.

Nedavno je na Instagramu objavila i fotografiju u kupaćem kostimu koji gotovo ništa ne prekriva stražnjicu, a fotografiju je dodatno začinila nagnuvši se prema naprijed.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

''Koja si ti mačka!'', ''Ufff Nives…'', ''Kao boginja si'' samo su neki od vrućih komentara na ovu fotografiju.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Liev Schreiber (Foto: Getty Images) Liev Schreiber (Foto: Getty Images) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) +3 Naomi Watts i Liev Schreiber (Foto: Profimedia) Celebrity Sin poznatog glumca odjenuo je haljinu za tatinu premijeru, mišljenja oko odabira su podijeljena, a roditelji ga podržavaju

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović +0 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 10 Celebrity Tonči Huljić otkrio detalje odnosa s Danijelom Martinović: Je li se njihova bliskost narušila zbog situacije s Hanom i Grašom?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene