sjajno se provode!

Fani Stipković sa slavnim dečkom u Madridu ugostila Nikolinu Pišek i muža pa objavila fotografije s druženja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikolina Pišek na Instagramu se pohvalila da s mužem Vidojem Ristovićem uživa u Madridu u društvu Fani Stipković i njezina dečka Fernanda Hierre.

Naša novinarka sa španjolskom adresom, Fani Stipković, u Madridu je ugostila kolegicu Nikolinu Pišek i njezina muža Vidoja Ristovića.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek Ristović osude sa svih strana Kako je osobni gubitak Nikoline Pišek postao regionalni fenomen: "Sud javnosti obrušio se na ženu koja je u procesu žalovanja"

Fani ih je sa svojim dečkom, legendarnim nogometašem Fernandom Hierrom, provela po gradu, a Nikolina se na Instagramu pohvalila zajedničkim fotkama.

"Prijatelji s povlasticama. To znači da ja koristim povlastice od prijatelja koji nas vode samo na lijepa mjesta", napisala je preko fotke na kojoj svi zajedno poziraju u restoranu, a objavila je i jedan selfie samo s Fani.

Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Stipković su nedavno posjetili i njezini roditelji koji su nasmiješeni pozirali sa slavnim dečkom svoje kćeri.

Fani je dugo od javnosti tajila da ljubi legendu Real Madrida, a o njihovoj vezi počelo se šuškati kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nedugo nakon toga za španjolske medije potvrdili su da su par, nakon čega su vezu zapečatili i zajedničkom fotografijom Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Atraktivna Velolučanka svoj ljubavni život dosad je uspješno skrivala, a otkako živi i radi u Španjolskoj, nekoliko je puta završavala i na listama najseksi novinarki Europe.

I legendarni nogometaš voli čuvati svoju privatnost, no čini se da mu s Fani to neće biti lako jer je naša novinarka izazvala veliko zanimanje španjolskih medija.

Hierro se, inače, 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par uz sina Alvara ima i kćer Claudiju.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 +4 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Celebrity Hana Huljić nakon dugo vremena objavila svoju fotku i pokazala s kim uživa: "Najbolje društvo"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvoje Habdija - 5 Hrvoje Habdija - 4 Hrvoje Habdija - 3 Hrvoje Habdija - 6 +2 Hrvoje Habdija - 2 Celebrity Hrvoje nakon odlaska iz Survivora ispričao što se događa kada ih kamere ne snimaju: "Spomenuo bih jednu sočnu situaciju..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene