Tako ju pušta samu?

Žena boginja uhvaćena u rijetkom izlasku bez 7 godina mlađeg dečka, ali pobrinula se da svi vide čime ga je to osvojila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger pokazala je isklesane trbušnjake prilikom noćnog izlaska u jedna od popularnih restorana u Los Angelesu.

Nicole Scherzinger rijetko se pojavljuje bez svog sedam godina mlađeg dečka Thoma Evansa u javnosti, no paparazzi su je sada snimili u noćnom izlasku u koji se otputila sama pa ponosno pokazala isklesane trbušnjake i top formu.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Ne možeš ne gledati! S raskošnog poprsja božice ljepote nije bilo lako skrenuti pogled, jedva je sve pospremila u tijesni korzet

43-godišnja pjevačica grupe Pussycat Dolls, izgledala je šik u minijaturnom topiću i svilenim hlačama, a neki su se zapitali i kako ju dečko tako seksi pušta samu. No ona je uspjela još jednom opravdati svoj nadimak žene boginje koji su joj njezini obožavatelji nadjenuli, mnogi kažu opravdano. 

Nicole je inače poznata kao velika ljubiteljica aktivnog vježbanja i često na društvenim mrežama objavljuju fotografije i snimke zajedničkih treninga s dečkom pa se oboje hvale isklesanim tijelima.

Par je u vezi od 2019. godine, a upoznali su se u rujnu prošle godine na snimanju jednog talent showa u SAD-u u kojem je Nicole sudjelovala kao članica žirija.

Nicole prije umirovljenog igrača ragbija nije imala baš puno sreće u ljubavi, sve dok nije upoznala njega, a odvajaju se u rijetkim trenucima. Par je zajedno od kraja 2019. godine, a zadnjih godinu dana proveli su na plažama diljem svijeta. Od ožujka prošle godine tako su posjetili Portugal, Turks i Caicos, Svetu Luciju i Havaje, a svoja putovanja zabilježili i na Instagramu gdje su se redovito hvalili i svojim isklesanim te osunčanim tijelima.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Mel Gibson i Danny Glover (Foto: Youtube scrennshot) Mel Gibson i Danny Glover (Foto: Youtube scrennshot) Mel Gibson i Oksana (Foto: AFP) +7 Mel Gibson i Oksana (Foto: AFP) Nekad i sad Bivši miljenik žena nakon dugo vremena uhvaćen u javnosti, iscrpljeno i umorno lice nije mogao sakriti čak ni ispod maske!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene