kakva šteta

Rijetko pojavljivanje nekadašnje slatkice palo je u sjenu njezina zamrznutog lica, ovisnost o botoksu uzela je maha!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meg Ryan nekad je bila rado viđeno lice na svim holivudskim događajima, a sada je iznenadila dolaskom na amfAR Galu gdje su svi gledali u njezino lice.

Glumica Meg Ryan (59) nekad je bila holivudska miljenica i rado viđeno lice na svim svečanim događajima, no zadnjih se godina rijeko pojavljuje u javnosti.

Pogledaj i ovo Meg Ryan Kao da to nije ona! Bivša omiljena plavuša poricala je ovisnost o operacijama, ali lice joj je sada uništeno i nema traga staroj ljepoti

Sada je sve iznenadila dolaskom na humanitarnu svečanost amfAR Gala u Los Angelesu gdje u šljokičastoj haljini pobrinula da ne prođe neopaženo, a pažnju je ukralo i njezino zaleđeno lice.

Nekadašnja slatkica pretjerala je s estetskim zahvatima i botoksom te se dovela do neprepoznatljivosti i svojom pojavom sada uglavnom izaziva sažaljenje, jer je kao prirodna ljepotica sve obarala s nogu.

Ovisnost o botoksu koštala ju je i sve rjeđih glumačkih angažmana, no čini se da je to ne sprječava da u želji za vječnom mladosti.

Meg se proslavila u 80-ima akcijskoj drami "Top Gun" i romantičnoj komediji "Kad je Harry sreo Sally", a ostala je popularna i tijekom 90-ih kada je snimila brojne romantične komedije koje su joj osigurale imidže slatkice.

A osim što joj je karijera krenula nizbrdo, glumica posljednjih godina nije imala ni sreće ni u ljubavnom životu.

2001. godine Meg se razvela od glumca Dennisa Quaida s kojim je u braku bila od 1991. godine i s kojim ima 29-godišnjeg sina Jacka Quaida.

Godinu dana kasnije, kada je njezin razvod finaliziran, potvrdila je vezu s kolegom Russellom Croweom kojeg je upoznala na setu filma "Dokaz života" 2000. godine, dok je još bila u braku. A iako se u javnosti nagađalo da je Meg prevarila supruga s Croweom i da su se zato rastali, glumica je to opovrgnula i medijima otkrila da je razlog njihova razvoda bila Quaidova nevjera. Meg i Russell nisu dugo potrajali i prekinuli su nakon samo osam mjeseci veze.

U međuvremenu, točnije 2006. godine glumica je posvojila kći Daisy kojoj je danas 17 godina i koju rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti.

Meg je zatim 2010, godine započela vezu s glazbenikom Johnom Mellencampom koji je zbog nje napustio suprugu Elaine Irwin nakon 19 godina braka. Par je 2017, godine objavio zaruke, a šuškalo se i da su se vjenčali u tajnosti iako to nijedno od njih nikada nije potvrdilo. Nakon osam godina veze, pred kraj 2019. glumica je prekinula zaruke s glazbenikom i o njezinom ljubavnom životu od tada nema nikakvih novosti.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dwayne Johnson (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Profimedia) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) +3 Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Celebrity Lijepu suprugu često skriva od javnosti, no ovoga puta je zablistao uz ženu koja je i prijateljica s njegovom bivšom

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Britney Spears i tata Jamie Spears Celebrity Britney Spears objavila video sa sinovima koje rijetko pokazuje, način na koji je tretiraju mnoge je rasplakao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene