Opa!

Šuput grudi prekrila tek majušnom krpicom, a onda joj se javila jedna znatiželjna mlada mama: "Nije zločesti komentar, već..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput objavila je novu fotografiju iz izlaska u Meksiku pa dobila same komplimente na račun izgleda, ali i jedno znatiželjno pitanje.

Maja Šuput uživa u odmoru prije nego što uskoči u novu ulogu voditeljice showa "Ples sa zvijezdama", na Instagramu objavljuje zanosne fotografije iz Meksika.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Maja je na odmor otputovala sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom, a u čarima egzotične destinacije uživa maksimalno, barem ako je suditi po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. Na jednoj od posljednjih fotografija koje je objavila šeće u izazovnom izdanju, točnije u minijaturnom topiću sašivenom od minimalno tkanine, ispod kojeg nije nosila grudnjak, a uskladila ga je sa suknjom s prorezima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Ljepotica", "Oduzimaš nam dah", "Vauuu, prekrasna", "Praktično pitanje mlade mame: Gdje ostavite Blooma dok ste vi na večeri? Nije zločesti komentar već me zanima kako ukrasti malo vremena za sebe i na putu ipak provesti malo vremena nasamo s mužem", dio je komplimenata koje je dobila, ali i znatiželjno pitanje jedne mlade mame, a Maja joj zasad nije odgovorila.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Celebrity Isplivale Hanine fotografije nastale tek što se spremila za vjenčanje, ovo su prizori zbog kojih je očarala domaću javnost!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene