najseksi mama!

Maja Šuput oduševila u pripijenoj haljini s opakim prorezom, otkrila je i gdje uživa nakon odmora u Turskoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je donedavno s obitelji uživala na odmoru u Turskoj, a na Instagramu se sada pohvalila da krstari Jadranskim morem.

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu se pohvalila da krstari Jadranskim morem, nakon što je prošloga tjedna odmarala u Turskoj sa suprugom Nenadom i njihovim sinčićem Bloomom. Nakon preslatke fotke na kojoj Nenad u naručju drži njihovog sina, Maja je pokazala kako je spremna za svaku priliku.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

"Krstarenje", napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj pozira u uskoj ružičastoj haljini koja je savršeno naglasila njezinu liniju, a koja sa strane ima veliki prorez. Nije trebalo dugo da je obožavatelji zaspu komplimentima. "Opaaa", "Predivnica", "Prelijepa mama", "Prekrasna dama", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Inače, Maja se prije nekoliko dana pohvalila da je odlazak u Tursku prvo međunarodno putovanje za njezina sina Blooma, kojeg je rodila u ožujku.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) +1 Helena Christensen (Foto: Instagram) Celebrity Skinula se u svileno donje rublje i još jednom pokazala da izgledom može posramiti i upola mlađe kolegice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene