još nema ni godinu dana

Šuput pokazala što Bloom radi nakon 13 sati leta, vidi se da je već pravi svjetski putnik: "Mali kralj!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografije svoje obitelji nakon 13-satnog leta avionom, a svu pozornost ukrao je maleni Bloom.

Pjevačica Maja Šuput s obitelji je otputovala u Meksiko, o čemu je obavijestila i pratitelje na Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

A nakon što se javila iz zagrebačke zračne luke, objavila je i fotografije iz zrakoplova, i to poslije 13 sati leta.

"Bloom je super uspješno riješio svoje prvo prekooceansko putovanje, Cancun stižemo", napisala je u opisu fotki na kojima je najviše pažnje ukrao njezin sinčić Bloom, a u pričama na Instagramu je objavila i video malenog veseljaka koji pjevuši sa slušalicama na ušima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"On je beba za poželjet, kakav putoholičar!", "Presladak, ja ga obožavam gledat", "Medenko mali", "Preslatki je, samo tako i treba, dijete neka putuje svugdje sa roditeljima", "Mali kralj", "Toliko slatkoće u tom malom anđelu", neki su od brojnih komentara ispod fotki koje su skupile i više od 25 tisuća lajkova.

Podsjetimo, Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov dobili su sina 17. ožujka 2021. godine i maleni će uskoro proslaviti prvi rođendan.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Celebrity Jennifer Aniston dugo nismo vidjeli u bikiniju, a sada je pronašla najmanji mogući i pohvalila se savršeno utegnutim tijelom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene