Prešla granicu?

Madonna šokirala objavom golišavih fotki: ''Što to radiš? Dušo, prestara si za ovo, molim te prestani!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Madonna se ne obarize na komentare svojih fanova koji joj redom poručuju da je nadišla granicu ukusa, a posljednjom serijom fotki sve je ostavila bze riječi.

Kraljica popa posljednjom je objavom na Instagramu šokirala brojne obožavatelje. 63-godišnja Madonna objavila je seriju fotografija na kojima pozira na krevetu, a na mnogima od njih pokazala je i previše. Pozirala je skoro potpuno gola, a zbog njezinih kompromitirajućih poza fanovi su je prozvali u komentarima.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

"Što to radiš?", "U šoku sam", "Dušo, mislim da si prestara za to već", "Molim te prestani fotošopirati svoje lice", "Umjesto ovih groznih fotki radije napravi dobru glazbu kao što si nekoć radila", "Bože, zašto ovo radi", samo su neki od komentara koji su preplavili njezin Instagram, gdje je prati skoto 17 milijuna ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Madonna je nedavno bila na udaru kritika jer su mnogi shvatili kako postoji velika razlika između njezinih paparazzo fotki i onih koje sama objavljuje na društvenim mrežama, a za koje očigledno koristi fotošop i niz različitih filtera kako bi postigla mladoliki izgled.

Ponašanje slavne pjevačice u posljednje vrijeme mnoge čudi i šokira, naročito nakon gostovanja u showu popularnog voditelja Jimmyja Fallona, u kojem je promovirala svoj koncertni film "Madame X". Madonna je, naime, pred kamere stigla u ultrakratkoj haljini, a u jednom trenutku je ustala iz fotelje te se bacila preko voditeljeva stola.

On u tom trenutku nije znao što točno napraviti pa ju je pokušao pokriti svojim sakoom, no onda je ona podigla suknjicu i pokazala malo i previše gledateljima. Priznala je i da obožava opijate, a bez dlake na jeziku je komentirala još nekoliko detalja iz svog života.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Alba (Foto: Instagram) Jessica Alba - 2 Jessica Alba (Foto: AFP) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: AFP) +1 Jessica Alba (Foto: Getty Images) Celebrity Jednu od najljepših žena svijeta rijetko viđamo u golišavom izdanju, a ona s godinama izgleda samo sve bolje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene