dobri prijatelji

Zabavno ljetovanje Lejle i Tarika s Viktorijom i Dinom Rađom, bivše misice našle zanimaciju za sebe, a njihovi muževi paze na sinove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lejla i Tarik Filipović na odmoru su sa svojim dobrim prijateljima, supružnicima Viktorijom i Dinom Rađom. S parovima su i njihovi sinovi.

Lejla i Tarik Filipović uživaju u ljetovanju Viktorijom i Dinom Rađom s kojima su dobri dugogodišnji prijatelji. 

Pogledaj i ovo Tarik Filipović posvetio joj lijepu objavu Tarik Filipović rijetko pokazuje roditelje, no sada je imao dobar povod za objavu fotografije svoje majke!

"Napokon zajedno", napisala je Viktorija uz selfie s Lejlom koji je objavila na Instagram storyju. Bivše missice su pozirale u badićima i pokazale koliko uživaju zajedno. 

Za to vrijeme su njihovi muževi Dino i Tarik uživali u kupanju sa sinovima. Rađa je podijelio fotografiju na Instagram storyju na kojoj on drži sina Niku, a glumac sina Armana. 

"Sinovi i očevi", napisao je umirovljeni košarkaš čiji je sin rođen 2008. baš kao i Tarikov. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

Inače, njihove supruge Lejla i Viktorija često dijele svoje fotografije na Instagramu i oduševljavaju izgledom pratitelje te mnogi primjećuju da se nisu puno promijenila od dana kad su bile missice. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) +0 Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Celebrity Raquel za romantičnu večeru s Rakitićem odabrala nikad dublji dekolte, nogometaš nije mogao skinuti ruke s nje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene