Ne srami se ništa

Nakon paparazzo fotki sada je i sama objavila video zbog kojeg su ona i zaručnik rastjerali sve oko sebe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian objavila je na Instagramu fotografije i videa na kojima ponosno pokazuje svoje obline i izmjenjuje strasti s Travisom Barkerom.

Članica najpoznatije reality obitelji na svijetu Kardashian-Jenner, 42-godišnja Kourtney Kardashian ne prestaje puniti medijske stupce nakon što se zaručila s bubnjarem Travisom Barkerom u listopadu prošle godine, nakon samo 10 mjeseci vezi.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 nije znao Kardashianka obznanila sretnu vijest na koncertu svog supruga, pogledajte kako je on reagirao kada je ugledao njezinu poruku!

Jedan od posljednjih poteza kojima je ovaj par podigao prašinu je njihovo ponašanje na jednoj plaži u Kaliforniji, gdje nisu mogli obuzdati strasti, a ostali kupači i prolaznici su u nevjerici skretali pogled od njih, dok su paparazzi jedva dočekali ovakav prizor.

Kourtney je sada pak i sama podijelila niz fotografija i videa s 46-godišnjim Travisom pa u jednom trenutku pokazala svoju bujnu pozadinu u tangicama dok ju on nježno miluje i ljubi prije nego se zajedno otpute u ocean.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Kourtney i Travisa isprva je povezivalo samo prijateljstvo koje su izgradili dok su godinama živjeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu i kretali se u istim krugovima, a ljubavnu su vezu započeli 2020. godine, neposredno nakon Valentinova.

Bubnjar grupe Blink 182 iza sebe ima dva propala braka, s Melissom Kennedy te Shannom Moakler, s kojom ima i dvoje djece, kćer Alabamu Luellu i sina Landona Ashera. Kourtney je majka troje djece, sinova Masona i Reigna te kćeri Penelope, a svima je otac Scott Disick, s kojim je bila u dugogodišnjoj burnoj vezi.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) Celebrity Najbogatija Srpkinja ostala bez jahte od 400 milijuna dolara, na njoj je rado viđen gost bila i naša dobro poznata pjevačica i time se hvalila!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Juliette Binoche Juliette Binoche - 5 Juliette Binoche - 4 Juliette Binoche (Foto: Profimedia) +10 Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Nekad i sad Nikad se nije udavala, a sve svoje muškarce ostavljala je prva i to zbog samo jednog razloga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene