Pamtite li te prizore?

Najbogatija Srpkinja ostala bez jahte od 400 milijuna dolara, na njoj je rado viđen gost bila i naša dobro poznata pjevačica i time se hvalila!

Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) Galerija

Sandra Meljničenko i njezin suprug Andrej ostali su bez luksuzne jahte vrijedne 400 milijuna dolara koja im je zaplijenjena u susjednoj nam Italiji.

Najbogatija Srpkinja Sandra Meljničenko i njezin suprug, ruski multimilijarder Andrej Meljničenko ostali su bez svoje jahte vrijedne 400 milijuna dolara s kojom su bili glavne zvijezde gdje god da su se pojavili pa tako i na našoj obali.

Pogledaj i ovo showbuzz Na njoj boravila i Nina Badrić Najbogatija Srpkinja i supruga ruskog tajkuna sišla s 400 milijuna dolara vrijedne jahte za šetnju Stradunom

Jahtu je slavnom paru u Trstu zaplijenila talijanska policija i to nekoliko dana nakon što se Andrej našao na popisu sankcija Europske unije zbog ruske invazije na Ukrajinu. Radi se i o jednoj od najvećih jahti na svijetu od čak 142.81 metara i s čak 8 katova, a na kojoj je rado viđeni gost bila i naša pjevačica Nina Badrić, inače Sandrina bliska prijateljica. 

Osim u Hrvatskoj prijateljice su luksuznom jahtom plovile i Karibima, čime se Nina bila pohvalila i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Sandra se inače proslavila kao članica nekad popularne srpske grupe Model koja je slovila kao najtraktivnija u regiji, a udajom za ruskog oligarha povukla se iz javnog života.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Juliette Binoche Juliette Binoche - 5 Juliette Binoche - 4 Juliette Binoche (Foto: Profimedia) +10 Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Nekad i sad Nikad se nije udavala, a sve svoje muškarce ostavljala je prva i to zbog samo jednog razloga!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene