Vruće, vruće!

Sočni poljupci pred kamerama: Opisuju ih kao nespojive, a onda oni ovako odgovaraju dežurnim kritičarima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian i Travis Barker ne odvajaju se jedno od drugog otkako se doznalo da su par i ne skrivaju koliko su zaljubljeni, iako ih mnogi još smatraju nespojivima.

Kourtney Kardashian (42) i Travis Barker (45) pravi su dokaz da se suprotnosti privlače.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 nije znao Kardashianka obznanila sretnu vijest na koncertu svog supruga, pogledajte kako je on reagirao kada je ugledao njezinu poruku!

Iako ih javnost smatra nespojivim parom, reality zvijezda i bubnjar benda Blink-182 na to se uopće ne obaziru i ne skrivaju koliko su zaljubljeni jedno u drugo.

Strasti nisu uspjeli obuzdati ni na crvenom tepihu uoči dodjele nagrada MTV VMA, gdje su pred fotografima izmijenili nekoliko sočnih poljubaca te su se neprestano smijali i grlili.

Privlačili su pažnju i svojim odjevnim kombinacijama, a ovaj je put Travis uspio biti manje odjeven od Kourtney, koja je inače poznata po golišavim izdanjima.

On ispod sakoa uopće nije nosio majicu te je pokazao svoje mnogobrojne tetovaže, dok se ona uvukla u pripijenu kožnu haljinicu.

Nedavno su ih paparazzi ulovili i u jednom vrućem trenutku u Italiji, kada su se na brodu prepustili strastima kao da ih nitko ne gleda, no oni i sami na društvenim mrežama često dijele svoje strastvene fotke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Inače, Kourtney i Travis zajedno su već nekoliko mjeseci, a vezu su ispočetka skrivali od javnosti.

Prije nego što su prohodali, Kardashianka i Travis godinama su živjeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu i kretali se u istim krugovima te su postali jako bliski. O njihovoj vezi pisalo se već i 2018. godine, kada su snimljeni kako zajedno napuštaju veganski restoran u Los Angelesu, no tada su tvrdili da su samo prijatelji, a nakon toga ih se često moglo vidjeti skupa.

Barker iza sebe ima dva propala braka, s Melissom Kennedy te Shannom Moakler, s kojom ima i dvoje djece, 15-godišnju Alabamu Luellu i 17-godišnjeg Landona Ashera. Kourtney je majka troje djece, šestogodišnjeg Reigna Astona, osmogodišnje Penelope i 11-godišnjeg Masona Dasha, a svima je otac Scott Disick (37), s kojim je bila u dugogodišnjoj burnoj vezi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene