iskreno progovorila o svemu

Nakon 19 godina ukida se emisija nekad omiljene voditeljice koja se suočavala s gnjusnim optužbama: Objasnila je što stoji iza ove odluke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ellen DeGeneres progovorila je o ukidanju njezine emisije koja se emitira od rujna 2003., a završit će se s 19. sezonom sljedeće godine.

Komičarka Ellen DeGeneres (63), koja se prošle godine našla usred skandala zbog optužbi za zlostavljanje i maltretiranje na radnom mjestu, najavila je da se njezina emisija neće emitirati nakon što snimi 19. sezonu. 

Pogledaj i ovo Dodjela Oscara 2014. godine - 4 Svi su željeli taj selfie Možete li vjerovati da je prošlo 10 godina od ove fotografije? Srušila je internet u par minuta i ispisala modernu povijest!

"Koliko god ova emisija bila sjajna i zabavna, jednostavno mi više nije izazov", objasnila je Ellen svoju odluku za Hollywood Reporter. Show se ukida 2022. nakon 19 godina emitiranja, a mnogi smatraju da nije riječ o zasićenju nego o optužbama koje je DeGeneres ranije pretrpjela. 

Naime, bivši zaposlenici su rekli da je raditi za nju bilo užasno, a nakon toga su otpuštena tri producenta. Usto se komičarka ispričala u svojoj emisiji svim radnicima koji su trpjeli zlostavljanja i maltretiranja. 

"The Ellen DeGeneres Show" se emitirao od rujna 2003., a bio je mješavina komedije, intervjua i toplih ljudskih priča te je bio jedan od uporišta američke televizije, no posljednjih godina mu je pala gledanost, pogotovo nakon optužbi. 

"Htjela sam prestati sa snimanjem nakon 16. sezone. No htjeli su da potpišem na još četiri godine i rekla sam da ću možda pristati na jednu. Na to su mi odgovorili da nema šanse da odradim još samo jednu. Rekli su da podružnice i postaje trebaju više privrženosti", ispričala je Ellen. 

Dodala je da je pristala na tri godine i da je znala oduvijek kako će joj 19. sezona biti posljednja. Prošlog mjeseca se emitirala njezina 3000. epizoda i DeGeneres je rekla da je to bilo emotivno iskustvo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow)

"Znam da će biti jako teško posljednjeg dana, no isto tako znam da je vrijeme. Ja sam kreativna osoba i kada si takav, onda stalno trebaš izazove", objasnila je. 

Istaknula je da optužbe od prošle godine o tome da je među zaposlenicima u studiju vladao strah nisu utjecale na ukidanje njezine emisije. "Da sam zbog toga to odlučila napraviti, ne bih se vratila za ovu sezonu. Slomilo mi je srce kad sam saznala da su ljudi iskusili ovdje nešto osim fantastičnog iskustva, da su bili povrijeđeni na bilo koji način", zaključila je Ellen. 

Dio javnosti je ranije zahtijevao da se ugasi show, pogotovo kad je DeGeneres objavila da ima koronavirus. Mnogi su joj prigovarali da nije trebala snimati emisiju tijekom pandemije. 

Inače, komičarka se nedavno uselila k prijateljici Courteney Cox, zvijezdi kultne serije "Prijatelji" zbog čega se nagađalo o njezinim bračnim problemima s glumicom Portijom de Rossi. Objasnila je da to nije razlog nego da spava kod nje jer je prodala dom na Beverly Hillsu. 

"Nemam bračnih problema. Ne živim s Courteney Cox jer sam izbačena iz kuće", rekla je voditeljica nedavno u svojoj emisiji. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 2 Albina Grčić +0 Albina Grčić - 1 Celebrity Pitali smo Albinu u kakvom je odnosu s prelijepim i talentiranim konkurenticama iz Srbije, evo što nam je odgovorila!  

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene