Što joj je ovo trebalo?

Inače je ne viđamo s toliko odjeće na sebi, a sada je uspjela sablazniti sve koji su je sreli, neke je i zabrinula

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian šokirala s čudnom maskom na licu kada se pojavila na jednom događanju usred New Yorka.

Ako je suditi prema najnovijim fotografijama reality zvijezde, Kim Kardashian ovih je dana modnu inspiraciju pronašla u outfitima svojeg bivšeg supruga Kanyea Westa.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

40-godišnja Kim šokirala je sve pojavivši se u New Yorku odjevena od glave do pete u crnu kožnu kombinaciju, s pomalo zastrašujućom maskom koju je nosila preko lica.

Paparazzi su Kim snimili ispred hotela Ritz Carlton, u koji je stigla na predstavljanje Met Gale, a pridružili su joj se i ostali članovi obitelji Kardashian-Jenner. No svi su oni ostali u sjeni jer čim je Kim izašla iz vozila, nitko nije mogao prestati gledati u nju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

"Je li ovo neki horor", "Što bi ovo trebalo biti", "Gospođo jeste li dobro", "Ne izgledaš najbolje", "Predugo se družila s Kanyeom", "Ali stvarno, zašto", "Molim objašnjenje", "Vidiš li u tome uopće", "U što zapravo gledam", "Kanye stoji iza ovog, sigurno", "I to bi trebala biti moda", "Približava se Noć vještica", samo je dio komentara njezinih zgroženih obožavatelja na fotografije koje je sama objavila na Instagramu.

Kim je ovime zapravo podsjetila na nedavnu kombinaciju Kanyea Westa, koji se u javnosti pojavio sa sličnom maskom na licu. Krije li se iza toga neka posebna poruka supružnika koji trenutačno prolaze kroz razvod, znaju samo oni, ali uspjeli su sve šokirati i ostaviti u čudu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene