Bujna dama

Kći srpskog pjevača hvali se luksuznim životom nakon udaje za bogataša, no pažnju na fotkama krade nešto drugo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Helena Topalović u Srbiji je poznata zbog svojeg oca, pjevača Milana Topalovića, a nakon udaje za bogatog biznismena Dragana Aleksića plijeni pažnju i svojim luksuznim načinom života.

Kći srpskog pjevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, privlači veliku pozornost javnosti svojim luksuznim načinom života kojim se hvali na Instagramu.

Otkako se sredinom rujna udala za bogatog biznismena Dragana Aleksića, za kojeg srpski mediji pišu kako u Dubaiju posjeduje zgradu od dvadeset katova, on radi sve kako bi je usrećio, pa je tako obasipa skupim poklonima, zajedno putuju diljem svijeta, a medeni mjesec su proveli na Sejšelima.

Ovih se dana na Instagramu javila i iz luksuzne kuće koju je sa suprugom unajmila malo izvan Beograda u kojem žive, a na fotkama koje je objavila rijetki su primijetili interijer.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Helena Topalović Aleksić (@helena_topalovic)

Helenu na Instagramu prati više od 260 tisuća ljudi koji je ispod svake objave obasipaju komplimentima na račun izgleda, a najviše komentara tiče se njezina bujnog poprsja koje je na fotkama gotovo uvijek u prvom planu.

Inače, za njezinu vezu s Draganom doznalo se tek nakon što su se vjenčali, a on je prije toga bio u braku sa srpskom voditeljicom Jelenom Dimitrijević i šuškalo se da je s Helenom prevario bivšu suprugu.

Svoju novu odabranicu zaprosio je početkom rujna u španjolskoj Marbelli skupocjenim prstenom kojim se ona pohvalila na društvenim mrežama, a nakon toga se javila s Ibize. Srpsku javnost iznenadilo je što se vjenčanje odvilo već krajem istog mjeseca, pa se počelo šuškati da je Helena trudna, no glasine je negirala.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kindl (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Ivana Kindl (FOTO: PR/Marko Horvat) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) +10 Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Celebrity Ivana Kindl iskreno o teškoj borbi koju vodi već neko vrijeme: ''To je danas najčešća bolest, ali joj se i dalje posvećuje premalo pažnje''

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Boris Becker Barbara Feltus (Foto: Getty) Zanimljivosti On je sin slavnog tenisača, ali i jedan od najpoželjnijih muškaraca: ''Sigurno je moja karizma u pitanju''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene