Prebačena u bolnicu

Mlada glumica teško ozlijeđena u bizarnoj nesreći, očajna obitelj za pomoć moli i američko veleposlanstvo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kathryn Prescott teško je ozlijeđena nakon što je na nju naletio kamion s cementom u New Yorku.

Mlada britanska glumica i zvijezda serije "Skins" Kathryn Prescott teško je ozlijeđena u nesreći nakon što je na nju naletio kamion koji je prevozio cement kada je prelazila cestu u New Yorku.

30-godišnja Kathryn hitno je prebačena u bolnicu sa slomljenom zdjelicom, obje noge, stopalom i šakom, a vijest je potvrdila njezina sestra blizanka Megan na Twitteru.

"Primila sam najstrašniji poziv u životu. Moju sestru blizanku Kathryn udario je kamion s cementom dok je prelazila cestu u New Yorku. Za dlaku je izbjegla paralizu, a liječnici se nadaju da će se potpuno oporaviti uz pravilno liječenje i njegu", objavila je.

Dodala je i kako je Kathryn trenutačno sama u SAD-u, bez članova obitelji i kako će morati ponovno učiti hodati. Zbog ograničenja i pandemije koronavirusa Megan nije uspjela otputovati k sestri, unatoč tome što je primila dvije doze cijepiva i testirala se jer britanskim državljanima ulazak u tu zemlju još uvijek nije dopušten. Stoga je podnijela zahtjev Američkom veleposlanstvu da u ovom slučaju naprave iznimku, ali joj je to odbijeno zbog čega je očajna.

Kathry je u seriji "Skins" počela glumiti 2009. godine, a nakon toga se pojavila i u serijama "Finding Carter", "Being Human" i "The Sin".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene