Odabrana nova misica

Tko je nova Miss svijeta? Na Instagramu je prati više od sto tisuća ljudi, a fotke koje objavljuje mnogima su iznenađenje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Karolina Bielawska poljska je manekenka koja je okrunjena za novu Miss svijeta u Portoriku. Prva pratilja je Miss SAD-a, a druga pratilja Miss Obale Bjelokosti.

Poljakinja Karolina Bielawska izabrana je za novu Miss svijeta na 70. izboru ljepote, održanom u Portoriku u srijedu navečer. Bielawska, inače manekenka koja završava magisterij menadžmenta, odabrana je na izboru u San Juanu koji se održao sa zakašnjenjem od tri mjeseca zbog pandemije koronavirusa.

Pogledaj i ovo Lucija Begić - 1 Slijedi veliko svjetsko natjecanje Naša predstavnica poletjela je u New Delhi na 71. Izbor za Miss Svijeta, ispratio ju je i indijski ambasador!

Miss SAD-a Shree Saini je proglašena prvom pratiljom, dok je Olivia Yace, Miss Obale Bjelokosti, druga pratilja. Proglašenje Miss svijeta prenosilo se u čak 100 država, a sve natjecateljice pozvale su na mir u Ukrajini, u kojoj već skoro mjesec dana traje ruska invazija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MISS WORLD 2022 (@karolinabielawska)

"Moramo nešto napraviti, makar zapaliti jednu svijeću. Ako svi zajedno zapalimo svijeću, možemo promijeniti svijet", rekla je čelnica svjetskog izbora ljepote Julia Morley, prenosi CNN.

Karolinu Bielawsku inače na Instagramu prati više od 114 tisuća ljudi, a na društvenoj mreži često objavljuje detalje sa svojih putovanja i snimanja. Nova Miss svijeta golišave fotke ne preferira, a istaknula je kako bi jednoga dana voljela postati motivacijska govornica.

"I dalje ne mogu vjerovati da sam postala druga Miss svijeta u poljskoj povijesti, više sam nego ponosna ponijeti kući ovu krunu. Nema riječi kojima bih mogla opisati koliko sam zahvalna za ovu priliku i nevjerojatnu podršku koju sam dobila od mnogih ljudi. Ovoliko daleko nikada ne bih mogla stići sama. Vjerujem da svatko od nas ima svoju svrhu i nikada nisam bila više uzbuđena što ću ispuniti svoju. Uvijek se borite za svoje snove do samoga kraja, oni se zaista i ostvaruju", napisala je Karolina na Instagramu nakon pobjede.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene