Žensko druženje

Lopez uhvaćena u društvu mlađe sestre s kojom se rijetko pojavljuje u javnosti, ona je novinarka i paparazze izbjegava

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez snimljena je u društvu svoje mlađe sestre Lynde Lopez, koja živi i radi kao novinarka u New Yorku.

Latino diva Jennifer Lopez posljednjih nekoliko dana provodi u East Hamptonu s Benom Affleckom, od kojeg se ne odvaja otkako su svojoj ljubavi odlučili dati novu šansu, a čini se da je s njima i njezina sestra Lynda Lopez, s kojom se ne pojavljuje često u javnosti.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Jennifer i njezina godinu dana mlađa sestra Lynda snimljene su prilikom zajedničkog odlaska u kupnju, a paparazze, naravno, nikako nisu mogle izbjeći. Jennifer je na sebi imala dugu haljinu ispod koje nije nosila grudnjak, pa je dodatno privlačila poglede, a Lynda je bila nešto ležernije odjevena, u traperice i crnu majicu.

Lynda inače živi i radi kao novinarka u New Yorku, a nedavno je proslavila 50. rođendan, na kojem se Jennifer pojavila s Benom i na kojem su prvi put viđeni da izmjenjuju poljupce u javnosti.

Vijest o njihovu pomirenju u javnosti je odjeknula poput bombe jer je od njihova raskida zaruka prošlo 17 godina, i to vrlo brzo nakon što je Jennifer raskinule zaruke s Alexom Rodriguezom.

U posljednje vrijeme sve se češće zajedno druže i njihova djeca, Jenniferini 13-godišnji blizanci Emme i Max, Benov 9-godišnji sin Samuel, 15-godišnja kćer Violet i 12-godišnja Seraphina. Jennifer ima blizance s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, dok Ben troje djece dijeli s bivšom suprugom Jennifer Garner.

"Djeca polako upoznaju Bena i čini se da sve teče jako glatko. Očito je da je Jennifer jako ozbiljna što se tiče veze s Benom i dugo nije izgledala ovako sretno", izjavio je njoj blizak izvor za People.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) +3 Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Zanimljivosti Kćeri legendarnog glumca pravi su hit gdje god se pojave, pored njih čak ni njega nitko ne primjećuje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene