Slučajno ili?

Lopez se potkrao gaf za koji nikome nije jasno kako je promaknuo njenoj ekipi, tko je kriv za ovaj višak?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez zablistala je u Veneciji gdje je održana modna revija kuće Dolce&Gabbana, a paparazzi su je uhvatili u malo nezgodnoj situaciji.

Nema sumnje da je pjevačica i glumica Jennifer Lopez izgledala senzacionalno na modnoj reviji kuće Dolce & Gabbana održanoj u Veneciji, no ipak jedan gaf koji joj se potkrao nije mogao nikako proći nezapaženo.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Naime, 52-godišnja Jennifer za tu je prigodu obukla cvjetne hlače i top s dubokim dekolteom, preko kojeg je nosila i dugi ogrtač međutim, s kojeg je zaboravila skinuti etiketu. Paparazzi su je uhvatili okruženu tjelesnim čuvarima i stilistima, a u tom su trenutku snimili i etiketu pričvršćenu na ogrtač koji je nosila.

Čini se da se nitko nije sjetio skinuti taj višak s odjeće, a Jennifer se time nije pretjerano zamarala pa je dobro raspoložena mahala i pozdravljala fotografe i obožavatelje koji su ju došli vidjeti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Njezin dečko Ben Affleck ovog puta se nije pojavio s njom, što je bila rijetka prilika vidjeti ju bez njega obzirom da se golupčići u posljednje vrijeme ne odvajaju jednog drugog, a prema pisanju stranih medija trenutačno su u potrazi za domom iz snova u kojem bi trebali zajedno početi živjeti.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: AFP) +5 Cheryl Cole (Foto: AFP) Celebrity Ona na računu ima milijune, ali bratu koji je beskućnik ne želi dati ni novčića, evo koji je točno razlog za to

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene