Izgledalo je neobično

Jedna fotografija s dodjele Oscara napravila je pravu pomutnju na društvenim mrežama, svi se pitaju samo jedno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zajedničko pojavljivanje Jennifer Garner i Elliotta Pagea na pozornici tijekom dodjele Oscara napravilo je pravu pomutnju na društvenim mrežama.

Jennifer Garner, Elliott Page i JK Simons bili su prezenteri na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, a njihova zajednička pojava mnogima je ostavila upitnike iznad glava. 

Pogledaj i ovo showbuzz Isplivao video! Willu Smithu ovo nije prvi put da je imao ovakav ispad, pogledajte sličnu situaciju iz prošlosti!

Naime, kad su stigli na pozornicu, Page i Simons izgledali su poprilično sićušno naspram Garner pa je ova scena odmah mnoge potaknula da se zapitaju koliko je glumica zapravo visoka, pa su tako na društvenim mrežama došli do informacije da ima 173 cm, ali je uz potpetice ispod haljine dobila na visini, pa je tako na dodjeli Oscara bila viša od 185 cm.

Njezin kolega Page visok je 155 cm, a JK Simons 177, stoga ne čudi kako je Garner pokraj njih izgledala kao Viktorijina anđelica.

Iako je Elliot Page 2021. pokazao kako izgleda nakon operacije promjene spola i kako je iz slatkice postao mišićavi mladić, pozornost je tijekom nedjeljne dodjele plijenila Jennifer.

Jennifer je na crveni tepih stigla u dugoj crvenoj haljini koja je pratila liniju tijela, a do izražaja je dolazila i pokraj svojih kolega iz filma ''Juno'', koji su na sebi imali crna odijela.

Njihov film ''Juno'' prije 15 je godina osvojio Oscara za najbolji originalni scenarij, a ove godine za tu kategoriju trojac je Oscara dodijelio Kennethu Branaghu za film ''Belfast''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene