Još uspijeva iznenaditi

Teško je opisati što je imala na sebi, ali malo je toga uspjela pokriti, što itekako dokazuju ove provokativne fotke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša nastupila je u jednom noćnom kubu u Beogradu u kostimu od lateksa.

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša poznata je i po svojim razgolićenim izdanjima, a nema problema ni sa skidanjem do kraja.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Njezini scenski outfiti uvijek su posebno provokativni, pa ništa drugačije nije bilo ni na zadnjem nastupu, koji je održala u jednom klubu u Beogradu.

Jelena je za ovu prigodu odabrala lakirani kostim od lateksa koji je teško opisati, a izgleda kao kombinacija bodija s tangama i visokih čizama te otkriva puno gole kože. Sve je upotpunila i ružičastom perikom.

Ona je u ovom izdanju samouvjereno došetala do kluba u kojem je nastupila, u pratnji dvije plesačice koje su bile slično (raz)odjevene, a na pozornici se nije suzdržavala i pokazala je sve svoje adute.

Stajlingom se pohvalila i na svojem Instagramu, a očito je da je fotke prije objave obradila u fotošopu jer se znatno razlikuju od onih koje su snimili fotografi i koje možete pogledati u galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Inače, Jelena je nedavno privukla pažnju slavnog repera Kanyea Westa, koji ju je zapratio na Instagramu, a ona mu je odmah uzvratila te mu je posvetila i objavu na kojoj pozira potpuno gola i na sebi ima samo tenisice brenda Yeezy, iza kojeg stoji Kanye.

 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Karlo Rusan i Maja Šuput - 6 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput slavi prvi rođendan sinčića Blooma, objavila je nove preslatke fotke, ali i jednu iz rodilišta koju dosad nismo vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene