Manje ne može

Oskudni bikini zvijezdi regije jedva je pokrio bujne obline i strateška mjesta, a komentari zaluđenih fanova brzo su pali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša jna Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju, a u prvom su se planu našle njezine bujne obline.

Pjevačica Jelena Karleuša zagolicala je maštu svojim obožavateljima i pratiteljima na Instagramu objavivši fotografiju u bikiniju koji joj je jedva pokrio strateška mjesta i obline.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Jelena se tako pohvalila da je spremna za plažu, kao i besprijekornom figurom za koju neki ipak tvrde da je rezultat dobrog fotošopa, no na vama je da to procijenite sami. 

Bez obzira na to je li riječ o fotošopu ili ne, njezini su je obožavatelji zasuli  komplimentima i pohvalama na račun izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

"Ribetina", "Baby blue", "Riješila", "Goriš", "Kraljica bikinija", "Top si", napisali su joj u komentarima.

Jelena je poznata po hrabrim odjevnim kombinacijama u kojima se pojavljuje u javnosti, pa je tako nedavno snimljena na otvorenju jedne klinike, gdje je u ultrakratkoj izazovnoj haljini zasjenila sve ostale.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović (Foto: Instagram) +0 Vanja Halilović (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica ozbiljna lica snimljena pred sudom u Zagrebu, prijeti joj visoka novčana kazna

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) +3 Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Zanimljivosti Kćeri legendarnog glumca pravi su hit gdje god se pojave, pored njih čak ni njega nitko ne primjećuje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene