U problemima je

Jedna od najljepših Hrvatica ozbiljna lica snimljena pred sudom u Zagrebu, prijeti joj visoka novčana kazna

Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović (Foto: Instagram) +0 Vanja Halilović (Foto: Instagram) Galerija

Vanja Halilović pojavila se na sudu zbog nepoštivanja epidemioloških mjera u restoranu u kojem je ona odgovorna osoba.

Bivša voditejica i jedna od najljepših Hrvatica Vanja Halilović snimljena je pri dolasku na Prekršajni sud u Zagreb, na kojem se morala pojaviti zbog nepoštivanja epidemioloških mjera u poznatom restoranu u kojem je ona odgovorna osoba.

Pogledaj i ovo Vanja Halilović (Foto: Instagram) Samozatajna ljepotica Jedna od najljepših Hrvatica pohvalila se besprijekornom linijom, no tvrdi da nikad ne vježba?!

37-godišnja Vanja pojavila se ozbiljna izraza lica, u crnom elegantnom odijelu, a na licu je imala i zaštitnu masku. Stigla je u pratnji dviju ženskih osoba.

Restoran za koji je Vanja službeno odgovorna osoba otvoren je 2017. godine, a u vlasništvu je njezina dugogodišnjeg partnera Frane Barbierija i njegova bratića Andreja.

Prema pisanju Imperijala, Vanja je od Ravnateljstva civilne zaštite zbog nepoštivanja mjera protiv koronavirusa dobila prekršajnu prijavu te joj prijeti novčana kazna u iznosu od 10 do 20 tisuća kuna.

Vanja je vezi s 51-godišnjim Franom oko devet godina, a iako su im mnogi predviđali brzi kraj, prema fotografijama dijamantnog prstena koje je Halilović objavila 2016. godine par se i zaručio.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dar Mar - Prva uloga Ivane Knoll Celebrity Najpoznatija hrvatska navijačica pokazala kako se rasteže u tangama, pogledajte kako je na to reagirala njezina mama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene