Krah braka?

Nekad su punili medijske stupce, a onda se povukli iz javnosti: Rastaje se par koji se zaljubio na ''Farmi''?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Paris i Dino Bubičić vjenčali su se 2010. godine, a njihovu braku navodno je došao kraj.

Ivana Paris i Dino Bubičić upoznali su se u reality showu ''Farma'', a vezu su nastavili i nakon izlaska sa seoskog imanja. Vjenčali su se u Puli studenom 2010. godine, a zajedno imaju dva sina – Noela i Leonida.

Pogledaj i ovo Ivana Paris Kad se najmanje nadala Ivana Paris potvrdila da je opet zaljubljena, a tko je njezin novi odabranik? ''Što da kažem, sretna sam''

Nekad par koji je punio medijske stupce, s godinama se potpuno povukao iz javnosti, ali njihovu braku navodno je došao kraj, piše Slobodna Dalmacija.

Par ove navode nije želio ni potvrditi ni demantirati.

Inače, Dino je 2008. bio Mister hrvatske, a prije nego što mu je dodijeljena ova titula, bio je 4 mjeseca u zatvoru zbog problema s narkoticima. O tadašnjem životnom periodu pisao je u knjizi ''Od dilera do mistera'', a otkrio je i detalje svoje veze s Vlatkom Pokos.

Ivana, koja radi u administraciji, ponekad još prošeta modnim pistama, pa smo je tako ljetos mogli vidjeti na Riječkim stepenicama. 

Bivša manekenka godinama je bila crnka, pa su se mnogi iznenadili kada se u kolovozu prošle godine na spomenutom događaju pojavila kao plavuša.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Richie i Scott Disick (Foto: Profimedia) Sofia Richie i Scott Disick (Foto: Profimedia) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) Sofia Richie (Foto: Instagram) +3 Sofia Richie (Foto: Instagram) Celebrity 20-godišnja manekenka još jednom pokazala savršeno tijelo na odmoru s 35-godišnjim dečkom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene