I dalje zaljubljeni

20-godišnja manekenka još jednom pokazala savršeno tijelo na odmoru s 35-godišnjim dečkom

Sofia Richie i Scott Disick (Foto: Profimedia) Sofia Richie i Scott Disick (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Richie i Scott Disick (Foto: Profimedia) Sofia Richie i Scott Disick (Foto: Profimedia) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) Sofia Richie (Foto: Instagram) Sofia Richie (Foto: Instagram) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Instagram) Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) +0 Scott Disick, Kourtney Kardashian i Sofia Richie (Foto: Instagram) Galerija

Radi se o Scottu Disicku i Sofiji Richie, čija je veza izazvala burne reakcije javnosti zbog velike razlike u godinama.

Par i dalje uživa u ljubavi.

Pogledaj i ovo showbuzz mlada ljepotica Sve sitniji bikiniji i isklesano tijelo: Trlja sol na ranu 15 godina starijem bivšem koji je kriv za prekid njihove veze

Radi se o 35-godišnjem Scottu Disicku i 20-godišnjoj manekenki Sofiji Richie, čija je veza izazvala burne reakcije javnosti zbog velike razlike u godinama.

Par se zaljubio u prvoj polovici 2017. godine, a ne čudi da je njihova veza izazvala zgražanje javnosti. Također, Scott je dotad bio poznat po vrlo burnom životu obilježenom depresijom te ovisnošću o alkoholu, drogama, seksu i tulumima, pa baš nitko nije vjerovao da će par uspjeti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Podsjetimo, Scotta je proslavila 9-godišnja turbulentna veza s najstarijom sestrom Kardashian, 39-godišnjom Kourtney, s kojom ima troje djece. Par je ostao u prijateljskim odnosima upravo zbog njih, a čini se kako se bivša i sadašnja djevojka dobro slažu jer su dosad bile na nekoliko zajedničkih putovanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Iako nitko nije vjerovao da će par uspjeti, oni su se upravo uselili u zajednički stan te su se uputili na još jedan odmor na kojem je mlađahna kći legendarnog glazbenika Lionela Richieja ponovno pokazala savršeno tijelo.

Paparazzi su ih snimili na balkonu hotela, a manekenka nije izgledala nimalo oduševljeno zbog kamera. Ipak, Scottovi prijatelji ističu kako ga je uspjela smiriti, pa se čini da njihovu idilu ne može uzdrmati baš ništa, a posebno ne znatiželjna javnost.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jackson i Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Michael Jackson i Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Lisa Marie Presley (Foto: Getty Images) Lisa Marie Presley i Nicolas Cage (Foto: Getty Images) +2 Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Celebrity Prva supruga pokojnog kralja popa tvrdi: "Imali smo aktivan seksualni život, ali on je imao jako čudne navike"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene