fatalna ljepotica

Dok njezin novi dečko prolazi kroz težak razvod, ona na plaži zavodi u toplesu i tangicama koje se jedva vide

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irina Shayk je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi samo donji dio kupaćeg kostima i štikle.

Manekenka Irina Shayk (35) još je jednom opravdala titulu jedne od najseksi žena svijeta.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Atraktivna Ruskinja na Instagramu je objavila fotografiju sa svojeg novog modnog snimanja na kojoj pozira na plaži samo u sićušnim žutim tangama i sandalama s visokom petom te rukama prekriva gole grudi.

Fotka je u nekoliko sati skupila na stotine tisuća lajkova, a obožavatelji su joj u komentarima poručili da joj nema ravne.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli irinashayk (@irinashayk)

Inače, nedavno se doznalo da Shayk ljubi repera Kanyea Westa (44) s kojim je snimljena na romantičnom odmoru u Francuskoj.

Manekenka se tako našla usred brakorazvodne parnice Kanyea i reality zvijezde Kim Kardashian (40) koja je pokrenuta u veljači. Javnost je iznenadilo što glazbenik ljubi Irinu jer ga je navodno šokirao Kimin zahtjev za razvod te se dugo ponašao bezobrazno prema njoj i otežavao joj cijelu situaciju.

Irina je prije Westa ljubila holivudskog glumca Bradleyja Coopera (46) i mnoge je iznenadio njihov prekid. Irina i Bradley počeli su se viđati 2015. godine, a dvije godine kasnije dobili su kćer Leu De Seinu. Manekenka je prekinula s Cooperom u lipnju 2019. kada se šuškalo da on ljubi pjevačicu Lady Gagu, s kojom je snimio film "Zvijezda je rođena".

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) +5 Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Celebrity Sve je šokirala odlaskom iz Hollywooda, pa je uslijedilo još jedno iznenađenje, a danas su njezini izlasci u javnost prava rijetkost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene