Pristali i na izazov!

Tibor i Doris iz Silentea otkrili detalje velikog misterija s Darkom Rundekom: ''Moramo ti vratiti ono što smo ti ukrali!''

Članovi benda Silente gosti su zabavnog serijala "Fakap" s Mijom Kovačić i Idom Prester koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u.

Doris Kosović i Tibor Karamehmedović iz popularne dubrovačke grupe Silente gosti su najnovije epizode zabavnog serijala "Fakap", u kojem su se raspričali o urnebesnim situacijama o kojima dosad nismo imali prilike čuti.

Pogledaj i ovo Ivan Dečak - 2 Neumorna je! Maja Šuput okitila se još jednom titulom među brojnim poznatim kolegama i to sve zbog nezgodne životne priče!

Voditeljice Mia Kovačić i Ida Prester uspjele su saznati sve o njihovim zanimljivim anegdotama, a tijekom druženja s dragim im gostima smijeha nije nedostajalo. Odmah u startu Tibor je priznao kako je svaki njihov izbor novog singla bio fakap i priznao da jedan od njihovih najvećih hitova "Terca na tišinu" zamalo nije ni postala singl jer im nije bila prva izbor.

Doris se prisjetila i nastupa u jednom mjestu na kojem se našao jedan Dubrovčanin koji joj je cijelo vrijeme nešto pokazivao iz prvog reda, no ona nije shvaćala o čemu se radi. Da bi joj tek nakon kraja koncerta rekao da su joj crne hlače koje je nosila otkopčane, a ona je ispod njih imala bijele gaćice koje su se itekako vidjele.

Jedna od tema razgovora bio je i nastupa i zabave s Darkom Rundekom nakon kojih je njegov ključ od sobe nekako ostao kod Doris zbog čega je nastala poprilično neugodna situacija, a ispalo je i da su mu "ukrali" jednu stvar.

U videu saznajte i kako su prošla Tiborova prva pijanstva, zbog čega mora paziti kako se kreće na pozornici, a Doris se prisjetila nekih prvih dejtova s pogrešnim čovjekom.

Ekipa je pristala i na izazov da zasviraju na zagrebačkom Cvjetnom trgu i provjere koliko će novaca zaraditi tom prilikom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene