Odavno je nismo vidjeli

Naša glumica prvi put u javnosti nakon dugo vremena, u zagrljaju muškarca koji joj nije muž nije skidala osmijeh s lica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Visković povukla se iz javnosti otkako je osnovala obitelj sa suprugom Filipom Križanom, a sada se nakon dugo vremena pojavila na premijeri jedne predstave u Zagrebu i spremno pozirala fotografima.

Filmska, televizijska i kazališna glumica Iva Visković iznenadila je dolaskom na premijeru predstave Filipa Šovagovića "Žena popularnog pokojnika" u zagrebačkom teatru ITD.

Iako je dugo nismo imali priliku vidjeti nije ju bilo teško prepoznati jer kao da se uopće nije promijenila, a na premijeri se nije pojavila u društvu supruga, već s prijateljem, s kojim je zagrljena pozirala fotografima i cijelo vrijeme nije skidala osmijeh s lica.

Inače, Iva se u veljači 2015. godine u tajnosti udala za kolegu Filipa Križana u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Dva mjeseca kasnije na svijet je stigla njihova kći Mina, a otkako su osnovali obitelj, Iva i Filip uspješno čuvaju svoj privatni život daleko od očiju javnosti.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Baniček Ema Baniček Ema Baniček Ema Baniček +2 Ema Baniček Celebrity Ema iz MasterChefa odlazi bogatija za novo iskustvo, ali i više od toga: "Ljubav se rodila, ona lijepa, nezaboravna"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Instagram) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Instagram) +1 Rebel Wilson (Foto: Getty) Celebrity Svi već znaju da je skinula 35 kila, ali ipak je sve šokirala njezina pojava uživo nakon dugo vremena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene