sve je iznenadila!

Slavna ljepotica pobjegla na romantični odmor pa u tajnosti izrekla sudbonosno "da" četvrtom suprugu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Halle Berry i Van Hunt vjenčali su se na tajnoj ceremoniji, a sretne vijesti glumica je objavila na svom Instagramu.

Glumica Halle Berry udala se za Vana Hunta na privatnoj ceremoniji, a sretne je vijesti objavila na svom Instagramu. 55-godišnja holivudska ljepotica i 51-godišnji pjevač izrekli su si subonosno "da" tijekom romantičnog putovanja na koje su otišli nakon Božića, piše The Sun.

Pogledaj i ovo Halle Berry (Foto: Instagram) Odgovorila je na glasine S 54 godine i dalje je jedna od najljepših glumica, a sada se pohvalila i da je dobra u krevetu

"Službeno je", napisala je Halle u opisu fotografija s vjenčanja, a redom je dobila čestitke od brojnih kolega i obožavatelja.

Berry je prošlog ljeta potvrdila glasine da je u vezi s glazbenikom Vanom Huntom kada je objavila fotku s majicom na kojoj je pisalo njegovo ime. Prije njega imala je turbulentan ljubavni život i iza nje su tri propala braka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

S igračem bejzbola Davidom Justiceom u braku je bila od 1993. do 1997. godine. Za kantautora Erica Beneta udala se 2001. godine, a par se razveo 2005. Njezin posljednji suprug bio je francuski redatelj Olivier Martinez, s kojim je u braku bila od 2013. do 2016. godine i zajedno imaju sedmogodišnjeg sina Macea Roberta.

Osim sina, Halle ima i 13-godišnju kći Nahlu koju ju dobila u vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem. Svojedobno se šuškalo i da ljubi Keanua Reevesa, a 2017. je bila u kratkoj, šestomjesečnoj romansi s glazbenim producentom Alexom Da Kidom.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić +0 Melkior Bašić Celebrity Melkior objavio rijetku fotku sa suprugom pa oduševio tisuće fanova, svi redom mu poručili da su zaista prekrasni

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 +0 Franka Batelić i Davor Garić inMagazin Franka se navikava na veliku novost u svom životu, otkrila je kako su Ćorluka i njihov sinčić reagirali na promjenu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene